Yarasky staat oog in oog met de eerste baas! - Elden Ring voor Dummies #2

Article
woensdag, 09 maart 2022 om 16:00
elden ring dummies video 2f1646830929
In Elden Ring voor Dummies gaat Yarasky op avontuur in The Lands Between, de magische open wereld van Elden Ring. In de tweede aflevering moet de YouTuber alle tips die hij heeft gekregen, gebruiken in zijn eerste gevecht met een baas!
Yarasky heeft ervaring met een heel scala aan actievolle games, maar de bekende Nederlandse YouTuber is nooit echt gedoken in een game van FromSoftware. Daar komt nu verandering in, want in Elden Ring voor Dummies neemt Yarasky zijn eerste stappen in de grote open wereld van Elden Ring.

De eerste baas in Elden Ring

Dat doet hij niet alleen, want Yarasky krijgt hulp van onze eigen Elden Ring-expert Ralph. In de eerste video van Elden Ring voor Dummies heeft Yarasky een aantal handige tips gekregen om te overleven in The Lands Between.
Die tips zijn nodig ook, want in Elden Ring voor Dummies #2 komt Yarasky oog in oog te staan met de eerste grote baas van de game. Lukt het hem om de uitdagende tegenstander te verslaan, of is het slimmer voor de YouTuber om eerst de wereld verder te verkennen en sterker te worden?
Check het nu in de video hieronder!

Meer Elden Ring voor Dummies

Het avontuur van Yarasky in Elden Ring is zeker nog niet klaar. Samen met Ralph zal hij namelijk nog veel meer aspecten van de nieuwe game van FromSoftware gaan ontdekken. In de derde aflevering zal het duo The Lands Between verder gaan verkennen en zal Ralph laten zien waar je wel en vooral ook waar je niet naar toe moet gaan. Wil je dus weten welke gebieden je aan het begin moet vermijden, schakel dan volgende week in voor de nieuwe aflevering van Elden Ring voor Dummies!
Blijf XGN.nl dus goed in de gaten houden voor gloednieuwe afleveringen met Yarasky of check hieronder afleveringen die je mogelijk hebt gemist:
Dit artikel is in samenwerking met Bandai Namco.

Populair Nieuws