De E3 2019 plannen van XGN uitgelegd - Wat zijn we dit jaar van plan?

Article
vrijdag, 07 juni 2019 om 20:00
de e3 2019 plannen van xgn uitgelegd wat zijn we dit jaar van plan 151467
De beurs der beurzen staat voor de deur en dat betekent dat er een drukke periode in het verschiet staat. We hebben het natuurlijk over E3 2019 en XGN is daar natuurlijk bij. We zetten de E3 2019 plannen van XGN voor je op een rijtje, zodat je precies weet wat je kunt verwachten!
Dit jaar pakken we groot uit tijdens E3 met artikelen over de grootste games, de vele persconferenties, het belangrijkste nieuws en video's. Dat lees je goed, we gaan dit jaar vanaf de beursvloer verslag doen met zowel video's als artikelen. Dagelijks kun je alles vinden op de website, onze speciale E3-pagina en via onze sociale media: Facebook, Twitter en Instagram.

De E3 2019 plannen op een rijtje

We trappen de E3 2019 plannen af met de artikelen die je de laatste weken al op de site hebt zien verschijnen. Zo kwamen we al vroeg met de E3 2019 geruchten, hebben we de grootste E3 2019 verwachtingen op een rijtje gezet en natuurlijk ook welke games er al voor E3 2019 bevestigd zijn. Voordat we de beurs op gaan, zijn er alleen nog wel flink wat persconferenties die gekeken moeten worden en daarom hebben we alvast een schema voor jullie gemaakt met alle tijden.
Natuurlijk doet XGN liveverslag van alle persconferenties en zijn we in levende lijve aanwezig bij de persconferenties, dus dat ga je terugzien in de verschillende XGN op E3 2019 vlogs. Dat zijn namelijk de video's die we gaan maken terwijl we in L.A. zijn en daarin kun je zien hoe Hugo, Rox, Theo en Luuc het er vanaf brengen. De eerste vlog staat al online op YouTube en kun je natuurlijk ook vinden op de website.
Naast al het belangrijke nieuws kun je ook ontzettend veel artikelen en rubrieken vinden over E3 2019, zoals de grootste verrassingen, beste momenten van de persconferenties en natuurlijk interviews en artikelen van de games die op E3 2019 gespeeld worden door de redactie. Genoeg leesvoer zowel tijdens de beurs als in de dagen erna!

Laat van je horen!

Dit jaar doen we ook iets speciaals met onze E3 2019 plannen met betrekking tot jou, de lezer! Tijdens E3 is de kans groot dat er ontzettend veel goodies binnen worden gehaald en die slepen we mee naar Nederland speciaal voor jou. Alle goodies die we op de beurs krijgen stoppen we in één groot prijzenpakket en dat kun jij winnen!
We horen jullie al denken hoe je zo'n pakket kunt winnen, dus leggen we het haarfijn uit. Laat van je horen op de site in de reacties onder de artikelen, op onze sociale media kanalen en natuurlijk onder onze video's op YouTube. Geef je mening, laat van je horen, stel ons vragen en/of daag ons uit om wat te doen in de vlogs. Het mag allemaal, zolang je maar lekker reageert op XGN en ga ook vooral in gesprek met elkaar!

Populair Nieuws

Laatste Reacties