E3 2019 Ubisoft verwachtingen - Gaat de Franse gamegigant ons verrassen?

  De grootste gamebeurs is er weer, waarin van alles onthuld wordt. Jullie willen natuurlijk allemaal weten wat Ubisoft met zich meebrengt dit jaar, los van dansjes op het podium met pandaberen. Daarom hebben wij hier alvast een top 5 verwachtingen voor Ubisoft.

  5. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Feit

  Van Ghost Recon Breakpoint weten wij al zeker dat deze op E3 komt, dit heeft Ubisoft al bevestigd in de video hierboven. Het spel komt uit op 4 oktober en heeft recent ook een betatest gehad. De game is een, net als zijn voorganger Wildlands, een tactische shooter.

  In Breakpoint neemt je de rol aan van een Ghost: Nomad, die naar het eiland Auroa wordt gestuurd. Je moet erheen om een ââreeks verstoringen te onderzoeken met betrekking tot Skell Technology, een militaire aannemer wiens basis op het eiland ligt. Daar kom je erachter dat via de Skell Technology drones zijn overgenomen door een andere militaire groep genaamd the Wolves. De leider van die groep is voormalig Ghost operator Cole D. Walker. Deze weet van je aanwezigheid en opent de jacht op je.

  4. Roller Champions - Gerucht

  Roller Champions is een Roller Derby spel, een genre waarin we nog niet eerder titels hebben gezien. Je speelt als een rolschaatskampioen die fel gekleed op een rolschaatsbaan skatet. het lijkt er op dat het spel alleen multiplayer is.

  Volgens onbekende bronnen gaat Ubisoft haar nieuwe titel op E3 laten zien en misschien is er zelfs een demo speelbaar. Het is alleen niet duidelijk of die demo dan voor de fans is of alleen achter gesloten deuren aan pers getoond wordt. Roller Champions komt uit voor PC, maar heeft ook Xbox controller support.

  3. Splinter Cell - Gerucht

  Het zou zomaar kunnen dat we Splinter Cell gaan zien op E3. Gamestop heeft namelijk voor een dag een Sam Fisher collectible goggle op haar website gehad. Het ding was dat er ook bij stond dat het een E3 Collectible was. Hierdoor is de kans erg aanwezig dat er een nieuwe Splinter Cell op E3 getoond wordt.

  Splinter Cell is een action adventure stealth spel. Je speelt als Sam Fisher, een NSA agent in de Third Echelon. Dit is een black-ops divisie in de NSA. Waar of hoe het nieuwe spel zich gaat afspelen weten we nog niet. Als de game al naar E3 komt, verwachten we dat dit direct uit de doeken gedaan wordt.

  2. Assassins Creed: Kingdom/Ragnarok - Gerucht

  Ubisoft heeft gezegd dat er geen nieuw Assassins Creed spel komt in 2019, maar dit weerhoudt ze er volgens ons niet van om alvast iets te laten zien over het nieuwe spel in de serie. Er zijn al verschillende screenshots en concept arts opgedoken voor de volgende titel. Ook gaat er informatie rond over de verhaallijn. Er wordt gezegd dat je speelt als een hechte vriend van de Viking Ragnar Lodbrok, een legende uit de Noorse mythologie.

  Verder gaat het erover dat de game weer wat meer op Assassijnen gefocust wordt. De vorige titel, Assassin's Creed: Odyssey, richtte zicht wat minder op de moordenaars.

  1. Watch Dogs 3 - Feit

  Watch Dogs 3: Legion was kort te zien op Amazon na een fout. Kort daarna heeft Ubisoft laten weten dat Watch Dogs inderdaad op E3 onthuld wordt met een tweet op het officiële twitteraccount van Watch Dogs. In de tweet staat: "God save the NPC's" wat er op duidt dat NPC's inderdaad een belangrijke rol gaan spelen in het aankomende spel.

  Watch Dogs Legion speelt zich af in een dystopische versie van Londen. Het is een wereld na Brexit waarin de samenleving, politiek en technologie het lot van Londen hebben veranderd. Londen is een van de meest iconische steden in de wereld en heeft al eeuwen een enorme invloed op de hele westerse cultuur. Londen is perfect voor Watch Dogs, omdat de stad een van de hoogste surveillance-levels ter wereld heeft.

  E3 2019 Ubisoft verwachtingen

  Dit waren onze Ubisoft verwachtingen voor E3 2019. Wij zijn er natuurlijk bij wanneer E3 begint. Wil je zelf nou ook kijken naar de show? De Ubisoft stream is maandag 10 juni om 21 uur op Youtube en op Twitch te volgen.

  Heb je nog toevoegingen of opmerkingen over de Ubisoft verwachtingen? Laat ze dan hieronder achter in de comments. Wil je meer verwachtingen zien voor E3, dan hebben we nog deze artikelen:

  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  Verkijgbaar vanaf 4 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.