Aangezien er officieel nog maar weinig bekend is gemaakt over de beste E3 2019 games zal je een aantal titels vinden op basis van geruchten die circuleren. Dat wil niet zeggen dat deze games niet aanwezig zullen zijn. Sterker nog, het feit dat er nu al over deze games gesproken wordt, kun je zien als een indicatie dat de game wel degelijk aanwezig zal zijn in juni.

10. Star Wars Jedi: Fallen Order

Deze lijst met beste E3 2019 games beginnen we met een game die voor het jaar om is en dat is Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze game werd vorig jaar tijdens E3 2018 aangekondigd door Vince Zampella, baas van Respawn Entertainment, tijdens EA Play, het evenement dat EA organiseerde rondom E3. Toen werden er nog geen beelden getoond van de game, maar daar moet dit jaar tijdens E3 2019 verandering in komen.

EA heeft namelijk al laten weten dat de game eind dit jaar in de winkel verkrijgbaar moet worden en voor die tijd moet de game wel eerst getoond worden. Star Wars is namelijk net iets te groot om zomaar uit het niets uit te brengen zoals EA en Respawn deden met Apex Legends. De game wordt officieel dan ook al onthuld op 13 april tijdens Star Wars Celebration en de volgende stap is dan natuurlijk logisch: E3 2019.