Dit zijn de beste X-Men karakters in de films volgens jullie

Article
donderdag, 24 mei 2018 om 14:30
xgn google image
Ken jij alle X-Men personages? Waarschijnlijk niet, want er zijn er echt bijzonder veel. Toch zijn er een pareltjes waar veel fans van zijn gaan houden. Wij vroegen jullie wat de beste X-Men personages zijn en dit zijn jullie antwoorden.
Door de jaren heen zijn er flink wat X-Men-films verschenen. Als je bedenkt dat al die personages ook nog een rijke geschiedenis in de stripboeken hebben, zijn er een hoop redenen te bedenken waarom jullie deze personages als jullie favorieten hebben bestempeld.

5. Professor X

Professor X laat zien dat je niet goed ter been hoeft te zijn om indruk te maken als superheld. Jullie verkozen de oprichter van het X-Men-team duidelijk als één van jullie favorieten. De vraag is of jullie uit eigen wil op hem hebben gestemd, of dat hij jou onder de druk op jou heeft laten stemmen. Hij heeft namelijk een sterk karakter en kan met zijn gaven gedachten lezen en beïnvloeden, dus als hij wil dat je op hem stemt dan...
Professor X is in ieder geval een memorabel karakter. Hij zit in een rolstoel en is al een lange tijd invalide. Dit houdt hem daarentegen niet tegen om het goede te doen: wat waren de X-men namelijk zonder de oprichting van een speciale mutantenschool?
132250

4. Mystique

We vervolgen de lijst met Mystique. Deze blauwe gedaanteverwisselaar weet de vijfde plek te veroveren in de lijst met toffe X-men karakters. Of jullie nu verliefd zijn geworden op haar blauwe huid, rode haren of gele ogen, aan de stemmen te zien mag ze er wel wezen. Misschien is het feit dat ze elke gedaante aan kan nemen die jij maar voor ogen hebt, misschien wel waarom ze zo'n gewild personage is.
Jullie vonden Mystique in ieder geval duidelijk één van de meest toffe personages. Interessant, want ze is de rechterhand en vertrouweling van een andere X-Men die ook deze lijst heeft gehaald. Die vertrouweling staat per direct op de volgende plek.
132251

3. Magneto

Dit andere personage is niemand minder dan het complexe karakter Magneto. Hij heeft jullie met zijn superkrachten en motieven echt weten te overweldigen: als overlevende van de holocaust wil hij voorkomen dat de rest ook zo'n noodlot mee moet maken. Zijn aanpak is daarentegen een reden tot discussie, omdat deze vaak aan de radicale kant is.
Door de jaren heen is Magneto een schurk, antiheld en superheld geweest. Dat hij zo'n veelzijdig verleden heeft is misschien één van de redenen waarom Magneto zo hoog scoort. Alhoewel hij het bloed onder je nagels vandaan kan halen als hij zijn krachten voor het slechte gebruikt, heeft deze man iets herkenbaars.
Jammer genoeg zal Magneto niet zo blij zijn dat wij mensen van hem houden als personage. Door die holocaust heeft hij een verschrikkelijke hekel aan mensen.
132252

2. Deadpool

Op de één na laatste plek staat Deadpool. Deze antiheld heeft menig harten veroverd met zijn grove grappen die soms het randje opzoeken van wat nu wel of niet zou kunnen worden geaccepteerd. In ieder geval heeft het personage al in twee erg toffe films mogen schitteren. Zowel Deadpool als Deadpool 2 zijn beiden door ons heel goed ontvangen, wat ook valt te lezen in de reviews van de films.
Jullie hebben ook aangegeven helemaal weg te zijn van dit personage. In ieder geval is Deadpool een erg memorabele antiheld die door Ryan Reynolds op grandioze en humoristische wijze naar het doek is gebracht. Al heeft de acteur natuurlijk een hoop ervaring en daarbij ook in andere films veel toffe acteerprestaties neergezet.
132253

1. Wolverine als beste X-men

Jullie absolute favoriet is daarentegen Wolverine. Ook Wolverine heeft mogen schitteren in eigen films en heeft daardoor een hoop indruk op jullie weten te maken. In de films wordt het personage door Hugh Jackman vertolkt, een veelzijdige acteur met een rijke acteergeschiedenis.
Wolverine was een echte koploper in de stemming, want hij heeft ruim 64% van de stemmen gekregen. Waar alle andere personages een nek aan nek race hadden wie nu echt de beste was, is er geen twijfel mogelijk over Wolverine.
Als vast personage van de X-Men crew is Wolverine ook wel één van de bekenste X-Men karakters. Zijn vlijmscherpe metalen nagels zijn gevaarlijk, zodoende wil je deze superheld toch wel te vriend houden. Misschien is dat ook waarom hij zo hoog eindigde. Of is het vet gruwelijke actie waarin hij elk avontuur weer verstrengeld raakt?
De volgende poll staat alweer klaar. Deze keer kunnen jullie stemmen wat de beste Splinter Cell game is. Wij zijn benieuwd wat jullie absolute favorieten zijn!

Populair Nieuws

Laatste Reacties