De beste bioscoopfilms van dit moment - 3 avonden uit!

  Thanos moet worden verslagen, de galaxy moet worden en gered en dat allemaal terwijl Deadpool je voorziet van een flink komische noot. De komende weken zal je flink aankomen door alle popcorn. Dit zijn de beste bioscoopfilms van het moment!

  beste bioscoopfilms: Deadpool 2 (sinds 15 mei)

  Het begon allemaal met de vulgaire humor van de eerste Deadpool. Opnieuw kunnen we Ryan Reynolds zijn vertolking van de grofgebekte antiheld zien. Verwacht een hoop grappen over het mannelijk geslacht, zoals dit ook het geval was in het eerste deel. Deadpool zal niet terugdeinzen om opmerkingen te laten vallen die soms op het randje van toelaatbaar liggen.

  De eerste film heeft de lat bijzonder hoog gelegd en zodoende moesten de makers er dan ook heel veel werk van maken om een prachtfilm neer te zetten. Volgens ons is dit dan ook gelukt. De film brengt je regelmatig een lach op het gezicht en verlangen naar meer Deadpool. In de Deadpool 2 review beoordeelden wij de film met maar liefst een 8.0.

  Geniet nu het nog kan, want een derde deel lijkt erg onwaarschijnlijk. Niet, omdat de films niet voldoende scoren. Integendeel zelfs. Eerder omdat na de Disney Fox deal het allemaal wat gecompliceerder zal worden rondom Deadpool.

  Solo: A Star Wars Story (sinds 23 mei)

  We gaan wederom op reis met de Millennium Falcon. Dit keer in een film die volledig zal draaien om Hans Solo. De film gaat heel ver terug in de tijd. Hij zit nog niet bij de rebellen alliantie, maar verdient de kost als smokkelaar.

  Solo: A Star Wars Story vervolgt het verhaal waar Star Wars: A New Hope stopte. Samen met je favoriete Wookkie Chewbacca doorstaat hij een avontuur in een galaxy far, far away.' Solo: A Star Wars Story brengt ons naar de duistere wereld waarin Chewbacca en Solo elkaar hebben leren kennen. Hier ontstaat deze iconisch vriendschap.

  Het maken van zo een film verloopt niet altijd even vlekkeloos, zodoende ging er ook een hoop mis tijdens het schieten van de film. De leukste fouten hebben wij eerder in een special samengevat. Dat er door die fouten met zoveel passie aan het herstel wordt gewerkt, resulteert dat de film zeker één van de beste bioscoopfilms om naar uit te kijken is.

  Marvel's Infinity War (sinds 25 april)

  De laatste film om ook eens te gaan kijken is Infinity War. Deze film toont hoe de superhelden van Marvel samenwerken om het grootste kwaad tot dusver te bestrijden. Thanos wil namelijk alle Infinity Stones verzamelen en de helft van het universum uitroeien.

  Infinity War werd in de Infinity War review als adembenemend bestempeld. De film weet enorm te verbazen en laat ook zien dat Marvel een risico durft te nemen. Voor ieders wil is er wat, want deze film laat al je favoriete superhelden schitteren in een film die je zeker hier en daar een traantje laat wegpinken. De film zit verder vol spectaculaire actiescenes.

  En als je de film hebt gezien, dan hebben wij ook nog een artikel klaarstaan waarin het einde van de film wordt uitgelegd. Let er wel op dat dit artikel spoilers bevat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.