Dit zijn de beste Netflixseries op dit moment

  Het is weer tijd voor het wekelijkse lijstje met de 10 beste Netflixseries op dit moment. Welke serie ga jij deze week op Netflix kijken?

  American Broadcasting Companies

  Modern Family

  Modern Family gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Jay Pritchett is getrouwd met Gloria Delgado, een veel jongere vrouw die afkomstig is uit Colombia. Ze heeft een zoon genaamd Manny uit haar vorige relatie en later krijgt Gloria ook een kindje met Jay. Ook Jay heeft uit zijn vorige huwelijk twee kinderen. Zijn zoon Mitchel heeft samen met zijn vriend een Vietnamees kind geadopteerd.

  Netflix

  Jeffrey Epstein: Filthy Rich

  In de documentaireserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich wordt Jeffrey Epstein beschuldigd in 2019 voor het misbruiken van vrouwen en kinderen waarvoor hij uiteindelijk is gearresteerd. Jeffrey kreeg hulp van netwerken die hij gebruikte om vrouwen te misbruiken. Met zijn rijkdom en macht leidde hij een internationale sekshandel. In de vierdelige documentairereeks vertellen aanklagers van Epstein vertellen hun ervaring en delen hun verhaal om te voorkomen dat dit soort situaties vaker gebeuren.

  The CW Network

  Dynasty

  Twee van de rijkste familie hebben strijd met elkaar om de macht en nalatenschap. De familie Carringtons en de familie Colbys hebben al jaren bonje met elkaar. Miljardair Blake Carrington heeft een nieuwe vriendin, Christal. Ze staan op het punt met elkaar te trouwen, maar ondertussen blijft de strijd tussen de families vergaan. Zowel zakelijk als privé worden de twee families op de proef gesteld.

  The CW Network

  The 100

  97 Jaar na een nucleaire oorlijk zijn er nog maar 4000 overlevende die op ruimtestations verblijven die rondom de aarde zweven. Alle ruimtestations vormen samen de Ark. In de Ark behoren de landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Australië, China Rusland, Japan, India, Venezuela, Oeganda, Brazilië en Spanje. Wanneer er weinig hulpmiddelen op de Ark over zijn gaan 100 bewoners die veroordeeld worden tot misdaad naar de aarde om daar te kijken of de aarde weer langzaam bewoonbaar zal worden.

  Turner Entertainment Networks

  Snowpiercer

  Zeven jaar nadat de wereld één grote bevroren plek is geworden zijn er nog maar een paar overlevenden die proberen te overleven in een enorme trein. De motor van de trein beweegt uit zichzelf en zal dus ook nooit stoppen. Net zoals een gewone trein is deze trein ingedeeld in klassen, alleen ontstaat door die klassen een revolutie. De serie is gebaseerd op de film Snowpiercer die in 2013 uitkwam.

  Netflix

  Dead to Me

  Dead to Me gaat over de bloeiende vriendschap tussen Jen en Judy. Allebei hebben ze iets gemeen: ze hebben allebei hun man verloren. Jens man is overreden door een chauffeur. Judy heeft haar verloofde verloren aan een hartaanval. Allebei gaan ze anders om met hun verlies. De vriendschap tussen de twee ontstaat wanneer ze klaar ontmoeten in een therapiegroep voor beroven echtgenoten. Judy probeert positief te blijven, maar Jen zit in een donker gat en kan haar verlies maar lastig verdragen. Daardoor wordt de band tussen de twee vriendinnen steeds sterker. Maar het blijkt dat ze niet alles weten over hun mannen.

  The CW Network

  DC's Legends of Tomorrow

  Rip Hunter is tijdreiziger en heeft de toekomst van de aarde gezien, maar die toekomst ziet er niet al te best uit. Hij stelt een team van superhelden en superschurken samen om dreigingen tegen te gaan en de aarde te redden. Ondanks dat het superhelden en superschurken zijn moeten ze er alles aan doen om samen te werken. Het team wordt onder andere vergezeld door The Flash, Arrow, The Atom en White Canary. Ze zetten alles op alles om het gevaar te stoppen.

  Sweet Magnolias

  Maddie Townsend heeft een niet al te makkelijk leven. Ze heeft drie kinderen, een man die ze niet kan vertrouwen en ze heeft een geheimzinnige bewonderaar waarover de hele stad praat. Haar man ging na 20 jaar huwelijk vreemd met zijn assistente wat voor Maddie erg zwaar viel. Gelukkig kan ze altijd terecht bij haar twee beste vriendinnen Dana en Helen. Ze kennen elkaar al sinds hun schooltijd en hebben al heel wat met elkaar meegemaakt.

  White Lines

  Een DJ uit Menchester verdween op mysterieuze wijze op Ibiza. 20 Jaar later werd zijn lichaam eindelijk gevonden en zoekt zijn zus Zoe uit wat er met haar broer gebeurd is. Dit is voor Zoe geen makkelijke taak, aangezien ze ineens in een extreme wereld terechtkomt van leugens, dansclubs en affaires. Daardoor komt ze donkere kanten van zichzelf te weten en wordt het voor het extra lastig om te achterhalen wat er met haar broer is gebeurd.

  The Last Dance

  De documentaireserie The Last Dance blikt terug op het leven van beroemd basketballer Michael Jordan. Zijn carrière begon nadat hij de NBA-titels won met het team Chicago Bulls waar hij in zat tussen 1980 en 1990. Jordan vertelt in de documentaire over de ups en downs van zijn leven en zijn carrière. Nog nooit eerder vertoonde beelden van zijn laatste NBA-kampioenschap met de Chicago Bulls zijn in deze documentaire te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.