De beste aanbiedingen: deals voor games en tech!

Article
vrijdag, 29 mei 2020 om 16:00
sony headsetf1590668862
Het is weer die tijd van het jaar dat ons vakantiegeld gestort is. Nu kunnen we dat dit jaar niet direct aan vakantie opmaken gezien de grenzen veelal dicht zijn. Daarom kunnen we mooie deals spotten en ons voordeel doen met ons vakantiegeld. Dit zijn de beste aanbiedingen voor games en tech!

Sony headset voor vakantie in de tuin

Coolblue heeft deze week weer een topdeal om je vakantiegeld aan te besteden. Hoewel we niet op reis kunnen is een tripje met een goed boek en goede muziek nooit weg. Je kunt bijvoorbeeld naar hintergarten of balkonië gaan en even helemaal weg zijn met deze Sony WH-1000MX3 headset. De headset zorgt er met noise cancelling voor dat je even helemaal afgezonderd bent van de buitenwereld en daar bent waar de beats je naartoe brengen. Kies voor een tropische tintje met een lekkere salsa tune of een andere leuke playlist.
newsupermariobrosudeluxe 04f1586359257

Switch games afgeprijsd bij MediaMarkt

MediaMarkt weet welke tijd van het jaar het is en is begonnen met de Vakantiegeld deals. Hierbij is een aantal hele toffe Switch games afgeprijsd die niet zo vaak met korting voorbij komen. Zo kun je het nieuwste avontuur van Mario en zijn vrienden beleven in New Super Mario Bros. Deluxe, aan de slag met Pokémon Sword en Shield of een feestje bouwen met Super Mario Party..
p30 lite new edition4f1582840443

Huawei toestel met korting scoren

Bij bol.com is het momenteel flink scoren als je nog een nieuwe smartphone zoekt. Zo is een aantal Huawei toestellen afgeprijsd dat je een lekkere upgrade voorschotelt als het op de camera aankomt. Neem bijvoorbeeld de Huawei P30 Lite New Edition. Dit toestel heeft een krachtige Triple Camera met de nieuwe zoomtechnologie van Huawei. De 48 Megapixel lens geeft je de mogelijkheid om flink in te zoomen en op afstand de scherpste foto’s te maken. Daarnaast heeft het toestel een 32 Megapixel Super Night selfiecamera die je zelfs in het donker van de tofste selfies voorziet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties