Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 19)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar films als King Long, Killerman en Human Nature.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van Rick and Morty, Patriot Act en The Last Dance.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Ben Platt Live from Radio City Music Hall

   Sinds 20 mei op Netflix

   Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.

  • Rebelión de los Godínez

   Sinds 20 mei op Netflix

   Als Omars opa hem dwingt een baan te nemen bij een techbedrijf in Mexico-Stad, ontmoet hij een eigenzinnig gezelschap van kantoorwerkers ... en een paar aartsvijanden.

  • The Lovebirds

   Sinds 22 mei op Netflix

   De relatie van een stel zit op een doodlopend spoor. Wanneer ze per ongeluk op een moord stuiten, openen ze de jacht op de moordenaar om hun naam te zuiveren.

  Nieuwe films op Netflix

  • Agneepath

   Sinds 16 mei op Netflix

   Een jongen wordt gangster om zich te wreken op de maffiabaas die zijn onschuldige vader heeft vermoord, maar wraak en genoegdoening hebben een hoge prijs.

  • Crazy Rich Asians

   Sinds 21 mei op Netflix

   Als Rachel Chu met haar vriend naar zijn geboorteland Singapore reist, ontdekt ze hoe rijk zijn familie is. Ook krijgt ze met zijn veroordelende moeder te maken.

  • Dostana (1980)

   Sinds 16 mei op Netflix

   Een agent en een advocaat zijn al vrienden sinds hun kindertijd, maar de vriendschap maakt plaats voor rivaliteit wanneer ze verliefd worden op dezelfde vrouw.

  • Half Baked

   Sinds 21 mei op Netflix

   In deze hilarische comedy bedenken drie wiet rokende sukkels een plan om geld te verdienen met de verkoop van drugs om hun vriend uit de gevangenis te krijgen.

  • Hasee Toh Phasee

   Sinds 16 mei op Netflix

   Nikhil heeft als taak om te zorgen dat onruststoker Meeta, de zus van zijn verloofde, zijn huwelijk niet verpest. Maar in dat proces worden de twee onafscheidelijk.

  • Killerman

   Sinds 18 mei op Netflix

   Een witwasser komt bij na een auto-ongeluk. Hij heeft geheugenverlies, miljoenen aan cash en moet gangsters ontwijken terwijl hij racet om zijn verleden terug te vinden.

  • King Kong

   Sinds 21 mei op Netflix

   Peter Jacksons remake van de klassieke film volgt een stel avontuurlijke ontdekkingsreizigers en filmmakers naar Skull Island waar ze op zoek gaan naar een reuzegorilla.

  • Mujeres arriba

   Sinds 21 mei op Netflix

   Drie beste vriendinnen, een zorgeloze vrijgezel, een gepassioneerde moeder en een perfectionistische vriendin, proberen het seksleven met hun partners meer pit te geven.

  • October 1

   Sinds 20 mei op Netflix

   In Nigeria, dat op het punt staat onafhankelijk te worden, voert rechercheur Danladi Waziris een race tegen de klok om de moordenaar van lokale vrouwen te vinden.

  Nieuwe series op Netflix

  • Blood & Water

   Sinds 20 mei nieuwe afleveringen

   Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

  • Control Z

   Sinds 22 mei nieuwe afleveringen

   Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.

  • History 101

   Sinds 22 mei nieuwe afleveringen

   Bekijk deze korte geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en belangrijke ontdekkingen aan de hand van infographics en archiefbeelden.

  • Patton Oswalt: I Love Everything

   Sinds 19 mei nieuwe afleveringen

   Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.

  • Sweet Magnolias

   Sinds 19 mei nieuwe afleveringen

   Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

  • The Big Flower Fight

   Sinds 18 mei nieuwe afleveringen

   Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Craig Ross Jr.'s Monogamy

   Sinds 21 mei nieuwe afleveringen

   Vier worstelende stellen gaan naar LA voor een experimentele 'ruiltherapie' waarbij ze worden gekoppeld aan andere partners. Dat leidt tot nieuwe, riskante verleidingen.

  • Supergirl

   Sinds 19 mei nieuwe afleveringen

   Om een ramp af te wenden, onthult Kara Danvers haar krachten en ware identiteit: ze is Supergirl, de nicht van Superman en beschermster van National City.

  • The Last Dance

   Sinds 18 mei nieuwe afleveringen

   Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.

  • Trailer Park Boys: The Animated Series

   Sinds 22 mei nieuwe afleveringen

   Nova Scotia’s lievelingsonverlaten waren al getekend voor het leven en zijn na de laatste aflevering van seizoen 12 zelfs geheel in een tekenfilm veranderd.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.