Dit kan je allemaal met de FIFA app voor FIFA 23

Article
zaterdag, 15 oktober 2022 om 13:00
fifa 23f1658388766
FIFA 23 ligt nu even in de winkel, maar naast de game is er ook een app. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met die app? Wij leggen het even voor je uit.

Meng je in de transfer-markt

Als je FIFA speelt kun je natuurlijk gewoon aan de slag met bestaande teams, maar een eigen team samenstellen is natuurlijk veel leuker. Het is geen wonder dat Ultimate Team eigenlijk altijd de populairste modus is. Als je er echt goed van wil genieten is het wel van belang dat je er een beetje bovenop zit wat betreft het kopen van spelers.
Dat is dan ook één belangrijke features van de FIFA app. In de app kun je namelijk spelers kopen en verkopen zonder dat je daarvoor je console of PC hoeft te gebruiken. Zo hoef je nooit meer een kans op de transfermarkt te missen en ben je er ook meteen bij als EA de markt verstoort met een gigantische blunder.
mbappe lores wm 16x9f1658326285

Doe mee aan evenementen

Naast de transfer-markt zijn er nog veel meer aspecten aan FIFA 23 die als het ware leven. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met zogenaamde Squad Building Challenges, waarmee je ook leuke beloningen kunt verdienen. Ook zijn er allerlei Team Events in de FUT modus.
Aan deze evementen kun je natuurlijk meedoen in de volledige versie van de game, maar als je een keer uit huis bent wanneer er één gaande is kun je ook meedoen via de app. Zo hoef je nooit een Squad Building Challenge te missen en kun je ook kiezen aan welke kant van een FUT team event je staat terwijl je een keer niet thuis bent.
kerr lores wm 16x9f1658324948

Claim je rewards

Voor veel modi in FIFA kun je interessante rewards verdienen. Of je nu veel doet met FUT, Squad Battles of één van de vele ander modi, er is altijd wel iets leuks mee te verdienen. Je raadt het al: deze rewards kun je ook claimen via de app.
Is het niet redelijk makkelijk om je rewards gewoon in de game te claimen? Ja, dat klopt, maar sommige rewards worden op specifieke tijden in de week beschikbaar gemaakt. Als je er daarna meteen mee aan de slag wil, is het wel handig om ook even tussendoor tijdens je koffiepauze je rewards te kunnen claimen via de app.
fifa 23 ted lassof1663835616

Deel je Squad

Als je veel tijd steekt in het maken van een geweldig FIFA team, is het natuurlijk zonde als jij de enige bent die het weet. Dat zou zijn alsof je het Louvre nabouwt van lucifers en niet eens een foto maakt. Als je wat moois bereikt moet je dat minstens met een paar mensen kunnen delen.
Dat kan dan ook via de FIFA app. Daarin kun je je team delen met al je vrienden. ze hoeven niet eens zelf ook de app te hebben, want je kunt gewoon een link genereren die je vrienden in hun browser kunnen pleuren om vervolgens met opengezakte mond naar jouw spectaculaire team te kijken.
kroatie fifa 23f1661342008

Je stadion aanpassen

Een voetbalwedstrijd kan op zichzelf heel spannend zijn, maar het kan nooit kwaad om de boel een beetje op te leuken. Daarvoor komt het stadion goed van pas, want daarin kun je van alles regelen om belangrijke momenten van de wedstrijd een beetje te onderstrepen. Het is een beetje als die animaties bij een bowlingbaan, alleen dan met een groter budget.
In FIFA 23 kun je heel veel van je stadion-ervaring aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de bal, vuurwerk en de manier waarop een goal gevierd wordt helemaal naar eigen smaak bepalen. Maar als je dat niet in je waardevolle speeltijd thuis wil doen, kan het ook in een verloren uurtje gewoon in de app.