Overwatch 2 is een ontzettend groot succes

News
zaterdag, 15 oktober 2022 om 14:00
overwatch 2f1665484086
Blizzard heeft laten weten dat de Overwatch 2 release een groot succes is. Ondanks dat de release zelf namelijk niet soepel is verlopen, heeft de game in de eerste tien dagen ontzettend veel spelers.
Blizzard heeft laten weten dat Overwatch 2 in tien dagen tijd de 25 miljoen spelers heeft aangetikt. Dit is bijna drie keer zoveel spelers als de piek van de eerste Overwatch. Het speelt natuurlijk wel mee dat Overwatch 2 gratis te spelen is voor iedereen en spelers voor de eerste game wel geld hebben moeten betalen. Blizzard is in ieder geval blij dat Overwatch 2 zo populair is, volgens het bedrijf was de release van Overwatch 2 namelijk erg belangrijk voor Blizzard en ze zijn dan ook maar al te blij dat ze zoveel terugkerende en nieuwe spelers hebben mogen verwelkomen.
Het populairste karakter onder de spelers was de support Kiriko. Het karakter was in de eerste week namelijk al twee miljoen keer gebruikt.

Blizzard wilt dramatische Overwatch 2 release goedmaken

De release van Overwatch 2 ging niet zo soepel voor Blizzard. De servers kampte namelijk met DDoS-aanvallen en dit heeft gezorgd voor lange wachtrijen in de eerste paar dagen dat de game uit was.
Blizzard wilt de ontzettend dramatische launch van de game dan ook maar al te graag compenseren. Spelers die tussen 25 oktober tot het einde van het seizoen inloggen krijgen namelijk de 'Cursed Captain Reaper skin' en een 'Heatlh Pack Weapon Charm'. Er zitten ook dubbele XP weekenden aan te komen. Deze vinden plaats in het weekend van 21 oktober, 28 oktober en 24 november.