Dit Game Pass-abonnement heb je nodig voor Black Ops 6

Article
maandag, 10 juni 2024 om 13:00
black ops 6
Call of Duty is nu een first-party game voor Microsoft. Zodoende kun je de game vanaf dag één spelen via Game Pass. Maar wat je precies kan spelen hangt af van je abonnement, zo legt Activision nu uit.
Het is al enige tijd bekend dat Call of Duty Black Ops 6 bij lancering op Game Pass staat. Dat is in de Xbox Showcase nog eens herhaald. Het is alleen niet zo dat je met elke vorm van Game Pass met de game aan de slag kan
Via de Call of Duty-website legt Activision nu haarfijn uit wat je met welk abonnement kunt spelen. Daarbij zijn Game Pass Ultimate en Game Pass PC de opties die je het meeste te bieden hebben. Deze geven je namelijk toegang tot alle content van de game.
Game Pass Ultimate geeft je toegang tot de campaign, multiplayer en zombies, op zowel Xbox-consoles als PC. Het is alsof je de cross-gen bundel hebt op console en de standaard edititie PC. Game Pass PC geeft je toegang tot dezelfde content, maar dan alleen op PC.

Geen multiplayer met Game Pass Console

Als je een abonnement hebt op Gajme Pass Console, mag je de campaign spelen op je Xbox, maar multiplayer en zombies zijn op deze manier niet direct beschikbaar. Daarvoor moet je upgraden naar Game Pass Ultimate of Game Pass Core erbij kopen zodat je online kan spelen. Game Pass Core geeft je de mogelijkheid om met Game Pass Console online multiplayer en zombies te spelen, maar Core zelf geeft je geen toegang tot de game.
Game Pass-spelers komen trouwens ook in aanmerking voor voor de pre-order bonussen van de game. Daarvoor moeten ze voor de release van de game een keer inloggen op Game Pass en daarna een doorlopend abonnement hebben tot de game uit is. Tegen bijbetaling kunnen abonnees van Game Pass Ultimate, PC of Console de Vault Edition van de spelen.
Game Pass biedt ook toegang tot de open bèta van de game. Spelers die een abonnement hebben krijgen toegang tijdens de Early Access-periode. Meer informatie over de bèta’s van de game volgt later.

Populair Nieuws