Disintegration campaign - Maak kennis met jouw crew

  Disintegration combineert de snelle actie van een first-person shooter met de strategische keuzes die een real-time strategy game met zich meebrengt. Het resultaat is een tactische game vol spektakel. Als Romer Shaul vlieg je over het veld heen om je squad commando's te geven terwijl je zelf ook het vuur opent. In deze special stellen we je alvast voor aan een paar leden van jouw crew uit de Disintegration campaign, zodat je meteen weet hoe je iedereen het best in kunt zetten in de strijd!

  Elk karakter een eigen voordeel

  Disintegration biedt een aantal dappere vrijheidsstrijders die jou door de missies van de campagne heen ondersteunen in jouw strijd tegen de Rayonne. Elk karakter brengt zijn eigen persoonlijkheid en loadout met zich mee, waardoor je jouw strategie altijd moet aanpassen om heelhuids bij het einde van een level te komen. De hoogste tijd dus om te kijken wie je allemaal tegenkomt in de knallende campaign die Disintegration voor je klaar heeft staan.

  Bovenaan het lijstje staat de sluiper Seguin. Deze mechanic houdt ervan om het vechten wat stiller aan te pakken en daarvoor heeft ze een erg handige ability voor. Met één druk op de knop vuurt ze namelijk een pijl af die in een cirkel om het projectiel een veld aangooit waarin vijanden vertraagd bewegen. Hierdoor zijn ze plots heel makkelijk te raken door wapens én granaten, wat jouw team een enorm tactisch voordeel geeft.

  Bommen en granaten

  Hou je van wat meer bombarie en geweld, dan is Doyle misschien een betere kameraad voor jou. Deze Striker klasse heeft flink wat bepantsering bij zich, maar een bijkomend voordeel is dat zijn wapenarsenaal er ook niet om liegt. Naast een sterk machinegeweer heeft Doyle namelijk een mortierwerper bij zich die hij op commando zijn werk kan laten doen.

  Het gevolg? Een vuurzee en een heleboel vijanden minder om je druk over te maken. Zijn sterke ability heeft wel een flinke herlaadtijd, dus wees zeker van je schot voordat je de knoop doorhakt.

  Deze ability is heel goed te combineren met de trucjes die het derde crewlid te bieden heeft: Coqui. Deze grappenmaker rent namelijk rond met een aantal handige flitsgranaten die vijanden tijdelijk verblindt en een schok geeft. Hierdoor lopen ze wat schade op, maar verplaatsen ze zich ook even helemaal niet. Het ideale moment voor Doyle om zijn mortier aan het werk te zetten en een spreekwoordelijke 'STRIKE' te schieten!

  Disintegration campaign biedt tal van toffe karakters

  Zoals je al kunt lezen biedt de singleplayer van Disintegration een heleboel toffe mogelijkheden waar je als alziende aanvaller mee overweg kunt. Toch is dit nog maar het topje van de ijsberg, want gaandeweg het verhaal kom je nog veel meer bondgenoten tegen die je een handje willen helpen. Wie dat zijn verklappen we niet, maar je hoeft je van begin tot eind in ieder geval nooit te vervelen.

  Disintegration heeft naast een flitsende singleplayer ook een multiplayer waarin je in een team van vijf tegen het andere team de strijd aangaat. Verover controlepunten of vermoord je vijand voor de hoogste score. In deze special vertellen we je alles wat je moet weten over de Disintegration multiplayer. Benieuwd wat wij van de game vonden? Het antwoord vind je in de Disintegration review.

  Disintegration is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Disintegration

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.