Disintegration Multiplayer - Alle info over de PvP

  Disintegration is een first-person shooter gecombineerd met een dikke laag real-time strategy invloeden. Waar je in de campaign in je eentje op pad gaat om het kwaad te bestrijden, kom je in de multiplayer ook andere Gravcycles tegen. Wij vertellen je wat je van de PvP in de Disintegration multiplayer kunt verwachten!

  Pimp je crews

  Voor je de arena induikt om je tegenstanders helemaal af te slachten, moet je eerst aandacht schenken aan je eigen loadout. Je gaat niet alleen op pad en daarom is het belangrijk om je crew goed voor te bereiden. Disintegration biedt tal van opties om je squad te voorzien van een lekker likje verf, een coole banner en de juiste emotes om je vijanden te kleineren als je ze kapotgeschoten hebt.

  Nieuwe skins en andere cosmetische opties kun je vrijspelen door nieuwe items te kopen in de store of door één van de vele challenges te voltooien die in de game te vinden zijn. Win matches, versla vijanden, scoor punten en hark je beloningen binnen. Iedereen wil er uniek uitzien en gelukkig biedt Disintegration volop keuze!

  Kies de juiste class

  Zodra je een match induikt, moet je een keuze maken uit één van de negen crews die beschikbaar zijn. Hoewel elke crew bestaat uit een Gravcycle (dat ben jij) en een squad die je kunt aansturen, heeft elke crew zijn eigen specialiteiten en wapens. Zo zijn de Last Ronin erg snel en is jouw voertuig uitgerust met snelschietende mitterieurs, terwijl The Business gebruikmaakt van sticky mines om de vijand mee op te blazen.

  Zeker in het begin zal je even moeten uitvogelen wat de zwakke en vooral sterke punten zijn van elke crew, zodat je afhankelijk van de keuzes van je teamgenoten de juiste optie kiest om de strijd mee te winnen.

  Domineer het strijdveld in Zone Control

  Disintegration biedt drie verschillende modi die je kunt tackelen tijdens een sessie in de multiplayer. Allereerst kun je kiezen uit Zone Control. In deze modus spawn je als team op de map en moet je samen zoveel mogelijk van de drie aanwezige punten overnemen. Dit doe je door in de betreffende cirkel van elk punt rond te vliegen.

  Jouw vijand probeert natuurlijk hetzelfde te doen, dus wees te allen tijde op je hoede. Punten zijn te verdienen door één of meerdere zones in bezit te hebben, waarbij de middelste zone vaak het meestgewild is. Zone Control is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Capture the Flag modus uit veel andere games, dus veel gamers kunnen hier makkelijk inspringen.

  Collector laat je punten sparen

  Wie Call of Duty wel eens online heeft gespeeld, is bekend met de modus Kill Confirmed. Hierin moet je dogtags oppakken na het doden van een tegenstanders om een punt te scoren en kun je dogtags van je teammates oppakken om dat te voorkomen. Collector brengt hetzelfde principe naar Disintegration.

  Het verschil is dat je in de PvP van de game ook punten kunt verdienen door de AI squads neer te halen. Een AI vijand is één punt waard, terwijl het doden van een menselijke speler op een Gravcycle drie punten oplevert bij het oppakken van de betreffende 'brain cans'. Wie het eerst het scorelimiet haalt als team is de winnaar!

  Retrieval is Search & Destroy met wat extra spektakel

  De derde en laatste modus die de multiplayer van Disintegration te bieden heeft, is Retrieval. Hierin worden twee teams tegenover elkaar gezet met elk een eigen objective. Het aanvallende team moet binnen de tijd drie energy cores veiligstellen en extracten, terwijl het verdedigende team de aanvallers koste wat kost tegen moet houden.

  Na een ronde worden de rollen omgedraaid en krijgen de verdedigers een kans om kernen te jatten van het team dat dan verdedigt. Wie na twee rondes de meeste energy cores heeft veiliggesteld, gaat er met de winst vandoor. Retrieval is niet alleen super spannend, maar biedt ook de meeste ruimte voor strategische keuzes die je naar de overwinning leiden.

  Ben jij klaar voor de PvP in de Disintegration multiplayer?

  Met behulp van deze informatie kun je zonder aarzeling de multiplayer van Disintegration induiken en laten zien wie er de baas is. Met een drietal super spannende modi, verschillende crews en een bult aan customization hoef je je geen moment te vervelen als je jouw Gravcycle start en de PvP binnenscheurt!

  Disintegration is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Disintegration

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.