Dit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold van juli 2020

  De Xbox Games with Gold voor juli 2020 zijn onthuld en bieden ons weer vier toffe titels om gratis van te smullen. We gaan de weg op in WRC 8 en de straat op in Saints Row 2. Daarnaast is er genoeg multiplayer actie!

  WRC 8

  In WRC 8 kun je je opmaken voor de offiële races van het FIA. De game laat je rondscheuren in meer dan 14 landen op meer dan 100 speciale circuits. Dat kun je doen in de carrièremodus die vol bekende coureurs zit zoals Sébastien Loeb en Thierry Neuville. Het rallyrijden is in WRC 8 nog realistischer door het dynamische weersysteem dat ervoor zorgt dat je elke race als een unieke ervaart. Voor de beste prestaties kun je je wagen tot in de kleinste details afstemmen.

  WRC 8 is de hele maand juli te downloaden voor Xbox One.

  Geen Xbox Live abonnement? Dan kun je WRC 8 natuurlijk ook kopen voor 39,89 bij bol.com.

  Saints Row 2

  Als je liever de straat op gaat, kun je komende maand smullen van Saints Row 2. Deze game staat namelijk helemaal in het teken van het straatleven van de Saints. Jij mag in de huid kruipen van een Saint die je helemaal zelf bedenkt. De sandbox game lijkt op het eerste oog misschien op Grand Theft Auto, maar niets is minder waar. Saints Row 2 is helemaal ‘gangsta’ en laat je op een absurde manier kennis maken met dat leventje.

  Ga in de stad Stilwater aan de slag als bendelid en bindt de strijd aan met de rivaliserende bendes. Of je daarbij iemand met een enorme katana te lijf gaat of met een geweer benadert is aan jou. Let wel op dat je onderweg lastig gevallen kan worden door de politie. Gelukkig kun je met helikopters, snelle bolides en andere voertuigen een snelle ontsnapping plannen.

  Saints Row 2 is tussen 1 en 15 juli beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One.

  Juju

  Schattige wezens, kleuren die van je scherm af spatten en de meest betoverende omgevingen. Dat zijn de kenmerken van Juju. Als de schattige panda-sjamaan ga jij in deze platformer op zoek naar je vader Jumbee. Hij is namelijk gekidnapped door de boosaardige Calypso. Daarom moet je de wereld over reizen om hem te redden en de wereld van het kwaad bevrijden. Het magische maskers dat je van je vader gekregen hebt, helpt je daarbij. Daarnaast krijg je hulp van je vriend Peyo. Hij is een hagedis die en hele eigen set aan skills heeft om je verder te helpen. Juju is te spelen met twee spelers in co-op, wat het plezier in de game verdubbelt!

  Juju is beschikbaar tussen 16 en 31 juli voor Xbox 360 en Xbox One.

  Dunk Lords

  Als je een sportliefhebber bent, maar ook niet vies bent van een beat ‘em up, dan is Dunk Lords de game voor jou. In Dunk Lords is het de bedoeling om tegen elkaar te basketballen, maar dan niet op de klassieke manier. Speel in de twee versus twee modus als een van de 20 karakters die elk hun eigen speciale aanvallen hebben. Zorg er vervolgens voor dat je tegenstander niet kan scoren door..hem in elkaar te slaan en de bal af te pakken. Dunk Lords zorgt zo voor een vermakelijk game die sport tot een hele nieuwe ervaring maakt.

  Dunk Lords is beschikbaar voor Xbox One tussen 16 juli en 15 augustus.

  WRC8

  Verkijgbaar vanaf 5 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.