Deze LEGO Batman-sets zijn speciaal voor volwassenen

Article
zaterdag, 08 juni 2024 om 12:00
Zowel LEGO als Batman bestaan al een vrij ruime tijd. Beide hebben dan ook best wel wat volwassen fans. Deze LEGO Batman-sets zijn speciaal voor volwassenen gemaakt.

Batmobile Tumbler

De Batmobile kent veel gedaantes, waarbij hij meestal vooral lijkt op een luxe auto. Maar Christopher Nolan koos in zijn trilogie voor een andere benadering. De Batmobile is hier een experimenteel militair voertuig, dat je echt al van verre ziet gaan.
LEGO DC Batman Batmobile Tumbler - 76240 Image
LEGO DC Batman Batmobile Tumbler - 76240
EUR215.85
Op voorraad
Koop op bol.
Nolans Batman-trilogie is er met de jaren niet minder populair op geworden, dus er zullen veel fans zijn die deze Batmobile nog steeds graag in huis zouden willen halen. De set is inmiddels al wat ouder, maar hij is nog steeds beschikbaar. Je krijgt er zelfs een minifiguurtje van Heath Legdgers Joker bij.

Batcave Shadowbox

Een superheld heeft vaak een uitvalsbasis en als je zoveel gadgets en voertuigen hebt als Batman, kun je eigenlijk niet zonder. De Batcave is dan ook in veel Batman-verhalen terug te vinden. De versie uit Tim Burtons Batman-films is nog altijd iconisch.
Deze versie kun je van LEGO bouwen op een bijzondere manier. Je kunt het bouwwerk namelijk open en dicht vouwen. Je kunt altijd door een gat in de vorm van het Batman-logo naar binnen kijken, maar wanneer je hem openvouwt, onthul je nog veel meer details van deze Batcave. Een Batcomputer die verschillende schermen kan weergeven en een arsenaal gadgets achter twee zware deuren horen bij de highlights van deze set.

Batman The Animated Series Gotham City

Voor wie kind was in de jaren 90 is Batman The Animated Series waarschijnlijk één van de eerste kennismakingen met de Caped Crusader geweest. Ook vandaag de dag is het nog altijd een geliefde serie. Het is dan ook niet meer dan terecht dat er een mooie LEGO-set aan is gewijd.
Deze toont een overzicht van Gotham zoals het in de serie te zien is. Bepaalde delen van het bouwwerk kun je weghalen om weer andere details te onthullen. Bovendien vind je op verschillende plekken kleine verwijzingen naar de serie, soms zelfs naar specifieke afleveringen. Een fan van The Animated Series mag deze set niet missen.