Dit is hoe je van de tijdelijke PS Plus deal kunt profiteren!

Article
zaterdag, 08 juni 2024 om 11:00
playstation plus games juni 2019 bekendgemaakt 151295f1673017832
De Days of Play van PlayStation zijn aangebroken. Je kunt nu ook PlayStation Plus kopen met korting, maar de manier waarop is omslachtig. Zo weet je precies hoe je van de deal kunt profiteren.
In de voorgaande jaren was het altijd fijn dat je PlayStation Plus met korting kon kopen. Het was jaarlijks vrijwel altijd mogelijk richting de zomer en tijdens Black Friday. Daar is sindskort verandering in gekomen en PlayStation maakt het nu een stuk lastiger om te profiteren van een goedkopere prijs voor PlayStation Plus. Het kan nog wel en dit is de manier waarop!

Bijzondere eis

Om ervoor te zorgen dat je kunt profiteren van de kortingsactie op PlayStation Plus is er wel één vereiste: je moet geen PlayStation Plus hebben. De aanbieding is namelijk alleen geldig als je geen lopend abonnement hebt.
Het lijkt een manier te zijn om te voorkomen dat gebruikers geen misbruik maken van de kortingsactie om jarenlang PlayStation Plus vooruit te kopen voor een gereduceerde prijs. Dat werkt dan ook goed, want je krijgt een andere aanbieding voorgeschoteld als je wel PlayStation Plus hebt.
Dan krijg je de keuze om te upgraden naar één van de hogere rangen van PlayStation Plus voor een lagere prijs. Wie naar Premium opwaardeert, krijgt namelijk 30 procent korting voor de resterende duur van je huidige PS Plus-abonnement.
Als je dat doet, is het wel belangrijk om goed op te passen. Na een jaar verlengt het abonnement automatisch als je een creditcard of iets dergelijks gekoppeld hebt aan je PSN-account. Als je daar geen trek in hebt, moet je zelf in je account het abonnement stopzetten na de huidige abonnementsperiode.
playstation plus newf1655289162

PlayStation Plus kopen met korting

Als je geen PlayStation Plus hebt, kun je op iedere trede van PlayStation Plus besparen. Dat doe je hier! De korting is als volgt:
  • PlayStation Plus Essential 12 maanden - 57,59 euro (20 procent korting)
  • PlayStation Plus Extra 12 maanden - 94,49 euro (25 procent korting)
  • PlayStation Plus Premium 12 maanden - 106,39 euro (30 procent korting)
Afhankelijk van welke vorm van PlayStation Plus je wil, kun je dus meer (of minder) besparen. Normaliter kost PlayStation Plus Premium immers 151,99 euro, wat betekent dat je zo’n 45 euro bespaard. Extra kost normaliter 125,99 euro, waardoor je nu zo’n 31 euro bespaard. Tot slot is er nog Essential die normaal 71,99 euro kost. Nu bespaar je zo’n 14 euro.
Mocht je willen besparen met een andere vorm van PlayStation Plus, zoals een abonnement voor één of drie maanden, heb je alleen wel pech. Sony biedt hier niet langer korting voor aan. Wat dat betreft, heb je maar drie keuzes en daar zal niet iedereen blij mee zijn.

Poll

Populair Nieuws