Deze accessoires voor de iPhones moet je hebben

Article
woensdag, 01 mei 2024 om 17:00
apple iphone 15 pro lineup hero 230912f1695393743
Met alleen een smartphone ben je er vaak nog niet. De iPhone 15 is wat dat betreft geen uitzondering en er zijn veel accessoires die je erbij kunt kopen. De beste zetten we voor je op een rijtje.

iPhone 15 hoesje

Natuurlijk is er één accessoire die boven de rest staat en dat is een goed hoesje. Als je ervoor wil zorgen dat je telefoon geen schade oploopt en de gebruikssporen minimaal zichtbaar blijven, is een hoesje een must. Daarbij heb je alleen wel keuze uit verschillende opties.
Voor de iPhone 15 zijn de meest duurzame hoesjes degene die tegen een stootje kunnen en ook functioneel zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de FineWoven-hoesjes. Deze kosten misschien wat meer, maar ondersteunen wel MagSafe en dus kun je gemakkelijk draadloos opladen en blijft de iPhone compatibel met andere MagSafe-accessoires.
Wie liever wat centen bespaart, kan ook gaan voor de collectie van BlueBuilt. Dan heb je doorzichtige hoesjes met MagSafe-ondersteuning. Wel heb je het risico dat het hoesje na verloop van tijd vergeeld is, iets wat wel vaker een probleem is bij doorzichtige hoesjes.

iPhone 15 oplader

Een andere accessoire voor de iPhone 15 die (helaas) gekocht dient te worden, is een Power Adapter. De iPhone 15 oplader moet alleen wel aan hele specifieke eisen voldoen, want de kabel die je bij de telefoon meegeleverd krijgt is een USB-C naar USB-C-kabel. De power adapter moet daarom ook een USB-C-poort hebben.
Vervolgens heb je de keuze tussen een 20W- en een 30W-oplader. Laatstgenoemde is vooral aan te raden voor iedereen met een iPhone 15 Pro-model, omdat dit model daadwerkelijk 30W-opladen ondersteunt. De normale iPhone 15-modellen ondersteunen doorgaans 20W-opladen.

iPhone 15 screenprotector

Het is ook geen gek idee om voor een screenprotector te gaan voor je nieuwe telefoon. De flip-hoesjes zijn steeds meer uit de mode doordat het elke keer net een extra stap is om je telefoon te bekijken. Velen kiezen daarom voor een screenprotector en voor de iPhone 15 is er weer een hele lading om uit te kiezen.
Geschikt voor iPhone 15 / iPhone 15 Pro Screenprotector Tempered Gehard beschermglas - 2 stuks screen protector Image
Geschikt voor iPhone 15 / iPhone 15 Pro Screenprotector Tempered Gehard beschermglas - 2 stuks screen protector
EUR6.99
Op voorraad
Koop op bol.

AirPods Pro 2

Voor gebruikers die voor het eerst een iPhone nemen, is er nog een andere overweging om te maken. Wie weet wil je namelijk ook gelijk de overstap maken als het aankomt op oortjes. Apple heeft immers zijn eigen lijn aan earbuds, genaamd de AirPods. Deze komen in twee vormen, waarvan de normale versie het goedkoopst is.
Ook zijn er de AirPods Pro 2. Die werden tegelijk met de iPhone 15 onthuld en zijn dus nog niet zo heel lang op de markt. Deze AirPods Pro hebben ook een charging case met USB-C en beschikken daarnaast over betere noise cancelling.

Apple Watch Series 9

We sluiten het lijstje af met de Apple Watch Series 9. Dat gaat misschien net een stapje verder dan wat je meestal verstaat onder accessoire, maar het is een goede aanvulling op je iPhone. De Series 9 heeft wat flinke verbeteringen ten opzichte van de vorige modellen. Daarbij daat éé grote verbetering centraal: de chip.
Die van de Series 9 is namelijk veel efficiënter dan die van de Series 8 en moet ook betere prestaties leveren. Ook het scherm wordt verbeterd voor de nieuwe smartwatch. Je zou kunnen overwegen om op de volgende Apple Watch te wachten: voor de tiende Watch lijkt het namelijk waarschijnlijk dat Apple flink uitpakt met verbeteringen. Maar dan nog is de Series 9 een prima smartwatch om te nemen.

Populair Nieuws