Deze Nederlandstalige clans wreken Cayde-6 in het Destiny 2 Battle of the Clans event

  Welke Destiny 2 clan uit de Benelux staat aan de top? Destiny 2 Battle of the Clans is het slagveld waarop beslist wordt welke clan waardig is om de dood van Cayde-6 te wreken. Wie zitten er precies achter deze clans?

  Destiny 2 spelers kunnen op 4 september aan de slag met Forsaken, de nieuwste uitbreiding van Destiny 2. Naast de nieuwe modi zoals Gambit gebeurt er ook iets dat het universum van de game op z'n grondvesten laat schudden. Nadat verschillende buitenaardse criminelen uit hun intergalactische gevangenis ontsnappen, zorgen ze voor de dood van één van de meest geliefde personages in Destiny: Cayde-6. Dat vraagt om vergelding!

  Daarom organiseert Activision het Destiny 2 Battle of the Clans event. Hier wordt gezocht naar de beste Destiny 2 clans uit de Benelux om de dood van Cayde-6 te wreken. Deze zes clans gaan aanstaande 7 september in Amsterdam met elkaar de strijd aan om te bepalen welke clan aan de top staat. Paniek in de Koepel, Brabantse Bazen, The Immortal Reapers, ECV eSports, Lekker Destiny Spelen en Just Colonel And Me Now reizen af naar de Pakhuis de Zwijger om alles te geven.

  Wie doen mee aan Destiny 2 Battle of the Clans?

  Nu denk je misschien "wie zijn die clans precies?". Daar kunnen wij je mee helpen. De afgelopen weken is Activision langs gegaan bij alle clans om ze te interviewen en om de clans te introduceren. Check hieronder de video's!

  Destiny 2 Battle of the Clans wordt gehouden op 7 september in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Het is niet mogelijk om het event te live te volgen, maar na afloop zal er een aftermovie beschikbaar zijn waarin we kunnen zien welke clan als beste uit de bus gekomen is.

  Destiny 2: Forsaken is vanaf 4 september beschikbaar als uitbreiding voor Destiny 2. Tijdens E3 2018 konden wij met Bungie spreken over de uitbreiding en ook over de dood van Cayde-6.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.