Top 5 aankondigingen tijdens Nintendo Direct maart 2018

Article
vrijdag, 09 maart 2018 om 12:24
nintendo direct maart 2018 de vetste aankondigingen 127752 4
Gisteravond keken we met glimmende oogjes naar al het moois dat voorbij kwamen tijdens Nintendo Direct maart 2018. Nu we alles op een rijtje hebben kunnen zetten is het tijd om de vetste aankondigingen uit te lichten.

5. Okami HD Remaster (Switch)

Okami komt naar de Nintendo Switch! De remaster van de PlayStation 2 game uit 2006 kwam eind december van het afgelopen jaar al naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Okami HD verschijnt voor zover bekend is alleen in de eShop van Nintendo en zal ergens deze zomer te spelen zijn.
In Okami kruip je in de huid van de witte wolf Amaterasu, dit is de Japanse zonnegodin. Zij moet de wereld zien te redden van een achtkoppige draak genaamd Orochi. Dit doe je door verschillende acties te ondernemen. Okami is namelijk een mix van actie, platform en puzzels.

127755

4. Splatoon 2 DLC (Switch)

Er komt een singleplayer uitbreiding aan voor Splatoon 2. De eerste DLC voor de game van Nintendo, genaamd Octo Expansion, zal deze zomer nog beschikbaar zijn. In deze uitbreiding krijgen we een heel nieuw verhaal en personage voorgeschoteld: Agent 8. Samen met haar kunnen we door 80 ondergrondse testfaciliteiten spetteren.
De DLC zal in Amerika 20 dollar gaan kosten. Een Nederlandse prijs is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dit rond de 20 euro zijn. Daarnaast komt er in april een grote update uit voor het spel. In deze gratis te verkrijgen patch zal er nieuwe content beschikbaar zijn, zoals nieuwe gear voor je personage.
In onze Splatoon 2 review waren we zeer lovend over het spel, waarin we de game uiteindelijk een 8 gaven.
127756

3. Mario Tennis Aces (Switch)

Tijdens de eerste en onaangekondigde Nintendo Direct van 2018 in januari maakt het Japanse bedrijf al bekend dat er een nieuwe Mario Tennis game aankomt, genaamd Mario Tennis Aces. Tijdens de Nintendo Direct van maart 2018 kregen we meer details onder onze neus geschoven over de Switch game.
Zo weten we nu veel meer over de gameplay van het tennisspel. De manier van een balletje slaan gaat nu veel dieper dan bij de voorgaande games en je kunt je digitale tenniskwaliteit ook online laten zien. Bovendien komt er ook een online bèta aan, zodat we voor de release nog met vier spelers online kunnen spelen.
Mario Tennis Aces verschijnt op 22 juni en voegt een nieuw deel toe aan de bekende serie, waarvan het laatste deel uitkwam in 2015: Mario Tennis: Ultra Smash
127758

2. Luigi's Mansion remake (3DS)

Het waren niet alleen maar vette Switch games die zijn aangekondigd tijdens de Nintendo Direct maart 2018 presentatie. Nee, er is ook een aantal 3DS games aangekondigd, waaronder de remake van van Luigi's Mansion voor de 3DS. Een hele vette game!
Het is alweer zeventien jaar geleden dat we met de jongere broer van Mario op spoken konden jagen. In zijn groene pakkie maakte Luigi furore op de Game Cube en in 2018 kunnen we weer met onze Italiaanse vriend aan de slag. Dat wordt weer spoken geblazen!
127759

1. Super Smash Bros (Switch)

Het was de laatste aankondiging van de Nintendo Direct presentatie, maar absoluut niet de minste! Er komt een Super Smash Bros naar de Switch toe. De laatste Smash Bros games dateren alweer uit 2014 en kwamen uit op de Wii U en 3DS.
Het is nog niet zeker of het hier gaat om een nieuw deel in de Smash Bros serie, of dat het een remake wordt van de in 2014 uitgekomen Super Smash Bros. Eén ding weten we in ieder geval wel al: een aantal personages uit Splatoon zullen het slagveld van de Smash Bros betreden. Dat is te zien in de trailer, die je hierboven kunt bekijken.
Een releasedatum is er ook nog niet, maar Nintendo hoopt het spel nog in 2018 uit te brengen. Wellicht dat we tijdens E3 meer informatie over de game kunnen verschaffen.

Wat een aankondigingen tijdens Nintendo Direct maart 2018!

Dit waren de tofste aankondigingen tijdens de Nintendo Direct presentatie van maart 2018. Kijk op onze site voor meer aankondigingen die zijn gedaan tijdens de uitzending van het Japanse bedrijf.

Populair Nieuws