De top 5 beste Star Wars Battlefront 2 tips

  Jezelf nuttig maken in Star Wars Battlefront 2 is een must. Doe je je goed genoeg je best, dan zal je flink wat verwensingen naar je hoofd geslingerd krijgen. Om zo’n situatie te voorkomen, geven wij je de top 5 beste Star Wars Battlefront 2 tips om je beter voor te bereiden!

  Speel de campaign uit

  EA Games heeft de prijzen van helden inmiddels verlaagd. Voordat je het strijdtoneel kon betreden als Luke Skywalker of Darth Vader, moest je eerst flink wat punten sparen. En dat stuitte sommige spelers tegen de borst.

  In plaats van 60.000 punten, hoef je nu nog maar een schamele 15.000 kredieten te verzamelen voordat je de beste helden kan gebruiken. Een prikkie natuurlijk, maar voor sommigen is zelfs dat erg hoog gegrepen.

  In dat geval hebben wij een goede tip voor je, namelijk het uitspelen van de solo missies. Waar het een puntje van kritiek was in onze review dat de campaign kort duurde, is dat voor puntenverzamelaars juist een pluspunt. Wie de singleplayer uitspeelt, krijgt namelijk een slordige 25.000 punten uitgereikt! Bijna genoeg om beide sterkste helden direct te kopen!

  Maak kaarten en waardeer op

  In Star Wars Battlefront 2 spelen zogenaamde Starcards een belangrijke rol. Deze kaarten geven zowel wapens, vaardigheden of effecten aan een speler mee. Zo kan je meer gezondheidspunten, een betere handgranaat of een ander voordeel meepakken.

  De kaarten zijn een mogelijke beloning uit lootcrates (die je momenteel alleen met verzamelde punten kan kopen, echt geld is tijdelijk uitgeschakeld) of zelf te maken met verzamelde materialen. Je kan natuurlijk wachten tot je een goede kaart uit een lootcrate krijgt, maar het zelf fabriceren is een van de beste Star Wars Battlefront 2 tips die we je mee kunnen geven.

  Elke kaart komt in vier verschillende niveaus, waardoor een bepaald effect nog krachtiger kan worden. Het opwaarderen van de kaarten gaat op dezelfde manier als het maken (of verkrijgen uit lootcrates) van de Starcards zelf.

  Wees een teamspeler

  De gevechten Battlefront 2 zijn verdeeld in drie lagen. De gewone stoottroepen, de ondersteuning hiervan op de grond met tank en luchtsteun. Afhankelijk van de samenstelling van jouw team, is het soms een goed idee om niet net als alle anderen als mak schaap op een doelwit af te marcheren.

  Zonder enige grond- of luchtsteun, zal een gevecht bijzonder lastig worden. Zeker als vijandige bommenwerpers af en aan vliegen om jullie vanaf veilige hoogte te bestoken. Op zo’n moment is het waarschijnlijk een goed idee om plaats te nemen in het stoeltje van een piloot en vijandige vliegers neer te halen.

  Begrijp de klassen

  Afhankelijk van de gamemodus die je speelt, zal je de keuze hebben uit verschillende ruimteschepen of soldaten. Elk met sterke en minder sterke punten. Afhankelijk van de kracht van een bepaalde klasse, is het een van de beste Star wars Battlefront 2 tips om daar aan vast te houden.

  In Battlefront uit 2005 was dit juist niet het geval, aangezien de wapens van een bommenwerper daar veruit het beste waren (in tegenstelling tot een jachtvlieger, die weinig aan kon richten). In deze Battlefront 2 zal je je wel degelijk vast moeten bijten in een rol en een bepaalde missie moeten volbrengen.

  Als bommenwerper moet je iets slopen en hopen dat jouw teammaatjes vijandiger jagers van je af weten te houden. Net als dat je als Heavy stormtrooper de taak hebt om dekking te geven waardoor stoottroepen op kunnen rukken in vijandige linies!

  Kies je wapens zorgvuldig

  Stormtroopers weten zelfs vanaf dichtbij niet raak te schieten. Mocht jouw precisie net zo belabberd zijn, dan is het misschien geen goed idee om een wapen te kiezen dat snel oververhit raakt. Liever iets waarmee je flink mis kan knallen zonder dat je als een gek moet gaan zwieberen om het ding af te koelen.

  Een goede keuze maken in welk wapen je gebruikt, mag daarom niet ontbreken in de lijst met beste Star Wars Battlefront 2 tips. Ben je zeker van je zaak en ga je voor een precisiewapen waarmee je maar één kans krijgt om raak te schieten, of speel je het veiliger en doe je liever wat minder schade in ruil voor meer kogels? De keuze is aan jou!

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.