Beste Call of Duty WW2 wapens - Dood voor je het weet

Article
zondag, 26 november 2017 om 10:00
xgn google image
Call of duty is weer terug gegaan naar de roots met een setting in de Tweede Wereldoorlog. Een nieuwe setting als deze brengt ook weer 'nieuwe' wapens met zich mee. Dit is een greep uit de beste Call of Duty WW2 wapens, schieten maar!
De Call of Duty WW2 wapens staan in het lijstje hieronder in willekeurige volgorde, zo kun je zelf flink gaan experimenteren met alle wapens!

BAR - Assault Rifle

De BAR is een assault rifle die tot je beschikking staat als je level 52 behaalt. De BAR is in het bezit van vier magazijnen met elk 20 kogels. In totaal kun je dus 80 maal een kogel door het hart van je tegenstanders boren, mits je natuurlijk goed mikt!
De BAR doet met zijn relatief weinige capaciteit aan kogels dan ook veel damage. En van afstand kun je de vijanden ook gewoon op een goede manier de dood inbrengen. Een goed wapen dat je dus zeker weten moet uitproberen als je level 52 hebt bereikt!
121828

STG44 - Assault Rifle

Nog een assault rifle, maar dan eentje die je wat eerder dan de BAR in handen zult krijgen. De STG44 unlock je namelijk al wanneer je level 15 bent, vooral voor spelers die de game sinds de release al hebben was dit dus een eitje.
De STG44 is in het bezit van vier magazijnen met elk 30 kogels. Deze assault rifle doet iets minder damage dan de BAR, maar met een betere fire rate en accuratie wordt de STG44 nu al gezien als één van de beste wapens in de game. Snel level 15 worden dus!
121831

MP-40 - SMG

Als we het hebben over Call of Duty WW2 wapens, dan is de MP40 er eentje van de bovencategorie. Voor dit klassieke Duitse wapen wel de Airborne prestige hebben, anders kun je met het schietgrage wapen niet aan de slag!
Het Duitse geweer is in het bezit van 4 magazijnen met elk 32 kogels. Met een goede damage en range is het wapen al eentje waar je naar om moet kijken, maar met de super hoge fire rate is dit wapen nog een stukje beter gemaakt.
121834

PPSH-41 - SMG

Nog een hele goede submachine gun dan: de PPSH-41! De PPSH-41 kun je gelijk meenemen in de strijd, iets wat zeker aan te raden is. Het geweer is namelijk ijzersterk. Vooral in een 1-op-1 gevecht van dichtbij zullen je vijanden het niet lang overleven.
Want het wapen is één van de wapens die een vijand het snelste weet te doden. Dit machinepistool is in het bezit van 4 magazijnen met elk 35 kogels en is al vanaf level 1 te gebruiken, mede daardoor is dit één van de beste Call of Duty WW2 wapens.
121854

M1941

Dit volautomatische assault rifle is er ook eentje van de bovenklasse. Dit komt niet omdat hij veel damage doet, nee, maar vooral door de hoge rate of fire en de mogelijkheid om van een grotere afstand nog steeds zeer dodelijk te zijn. Dodelijker dan andere wapens in deze klasse.
Daarnaast is de terugslag van dit wapen heel makkelijk te controleren, mede hierdoor is het een Call of Duty WW2 wapen dat je absoluut moet uitproberen. De M1941 is in het bezit van vier magazijnen met elk 25 kogels.

Beste Call of Duty WW2 wapens - Knallen!

Dit zijn op dit moment de beste Call of Duty WW2 wapens die je kunt gebruiken! Nu de dedicated servers weer online zijn kun je je weer heerlijk uitleven met deze wapens!