De tofste cosplay outfits in Red Dead Online

Article
woensdag, 01 juli 2020 om 16:00
red dead online the punisherf1593607883
In Red Dead Online heb je toegang tot een enorme garderobe. Daarmee kan je je karakter uitdossen naar jouw eigen smaak en er is ook veel potentie tot cosplay. Dit zijn de tofste outfits om je personage in een bekend karakter te veranderen.

The Punisher

Met de Bounty Hunter rol in Red Dead Online zal je een hoop criminelen in moeten rekenen. Het liefste levend, want op die manier kan je de meeste dollars voor je werkzaamheden krijgen. De lange arm van de wet voert graag zelf gerechtigheid uit, in plaats van het over te laten aan freelancers.
Daar zal de wet waarschijnlijk alleen pech hebben met spelers die gekleed zijn als The Punisher. Helemaal als ze er ook nog eens sprekend lijken op het Jon Bernthal karakter van Reddit-gebruiker Fooso. De Marvel held is berucht om zijn harde aanpak en laat het liefst een spoor van bloed achter. Als je zelf een vonnis uitdeelt, dan kunnen de criminelen immers niet meer wegkomen via mazen in de wet.
rsz red dead online scooby doof1593606847

Scooby Doo Gang

Nu we hebben toch hebben over bendes criminelen in Red Dead Online, als je de volgende groep bandieten tegenkomt zal je waarschijnlijk raar opkijken. Speler Zoobz en zijn vrienden hebben zich namelijk uitgedost als de Mystery Inc. groep uit de Scooby Doo serie.
Om deze cosplay perfect tot leven te laten komen zal je dus de hulp in moeten roepen van je vrienden. Nu hebben we alleen nog een update nodig van Rockstar waardoor Scooby ook mee kan gaan op avontuur en niet in het kamp moet achterblijven.
red dead online jack sparrowf1593607149

Captain Jack Sparrow

Er zal waarschijnlijk een fikse wind hebben gewaaid vanuit het zuiden. Zo hard zelfs dat er een complete driemaster naar het Wilde Westen is gewaaid. Captain Jack Sparrow is namelijk gearriveerd in de wereld van Red Dead Online.
Met deze cosplay outfit van Reddit-gebruiker TwinkieSnake heb je het perfecte excuus om een paar flessen whisky naar achter te werken en te zwalken door de hoofdstraat - in de game natuurlijk. En vergeet niet om iedereen die je aanspreekt met Jack Sparrow, dat je Captain Jack Sparrow bent. Misschien wel het meest belangrijke onderdeel van deze cosplay.
rsz vw1rtujdlld41f1593607436

Gandalf

Er lopen in het digitale Wilde Westen een hoop fans van The Lord of the Rings rond, want spelers hebben zich al uitgedost in de outfits van Bilbo Baggins en zelfs de complete Fellowship. Deze cosplay outfit van Gandalf is naar onze mening het meest accuraat.
Hoor je dus in de verte een aantal explosies of zie je flitsen, dan kan het een paar staven dynamiet zijn, maar mogelijk ook een bebaarde tovenaar. Dos je jezelf uit in de Gandalf outfit van Old Ratbeard, dan kunnen je vrienden nooit meer zeggen dat je ergens te vroeg of te laat aankomt. Je komt precies aan op het moment dat je bedoelde.
red dead online gta v

Crossover met GTA V

De grootste franchise van Rockstar is zonder twijfel Grand Theft Auto. In het laatste deel, die ook zal uitkomen op de PlayStation 5, schitteren Michael, Trevor en Franklin in de hoofdrol. Door te wisselen tussen de karakters kan je flink wat chaos creëren in Los Santos.
Als je twee vrienden erbij verzamelt dan kunnen de drie protagonisten ook voor dood en verderf zorgen in het Wilde Westen, dankzij deze cosplay outfits van TwinkieSnake. In het tijdperk van Red Dead Online zullen ze het alleen wel moeten doen met revolvers en geweren, in plaats van machinegeweren en rocket launchers. Al zal een explosieve pijl een goede vervanging zijn voor laatstgenoemde.
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.