Spotify biedt nu Premium Duo abonnement aan speciaal voor twee personen

  De populaire streamingdienst Spotify heeft al sinds de begindagen een optie voor een Premium abonnement. Op de dienst kan je nu alleen ook een Premium Duo abonnement afsluiten die speciaal gemaakt is voor twee personen.

  Het is niet de eerste keer dat Spotify haar aanbood van abonnementen heeft uitgebreid. Eerder lanceerde de muziekdienst namelijk een optie om een abonnement te nemen voor het hele gezin. Voor twee personen is het familie-abonnement alleen niet een heel aantrekkelijke deal.

  Om dat gat op te vangen heeft Spotify het Premium Duo abonnement gelanceerd. De twee abonnees moeten hierbij wel op hetzelfde adres wonen om in aanmerking te kunnen komen. Voor 12,99 euro per maand - tegenover 9,99 euro per maand voor een standaard Premium abonnement - krijg je allebei toegang tot de voordelen van Premium. Daar valt niet alleen het gebrek aan advertenties onder, maar ook hogere kwaliteit muziek en de mogelijkheid om nummers en albums te downloaden.

  Speciale afspeellijst voor Premium Duo

  Naast de gebruikelijke voordelen zullen Premium Duo leden op Spotify ook een exclusieve functie krijgen. De afspeellijsten en de voorgestelde nummers zullen namelijk niet gedeeld worden voor de twee accounts, maar de exclusieve Duo Mix playlist zal een afspeellijst zijn waar je allebei naar kan luisteren. Deze playlist mixt namelijk de voorkeuren bij beide accounts en zal een gebalanceerde lijst presenteren.

  Spotify introduceerde eerder dit jaar een functie om een playlist al te kunnen laten bedienen door meerdere personen. Door een scanbare code te delen krijgen andere gebruikers toegang tot jouw playlist en kunnen ze nummers overslaan en toevoegen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.