De meest voordelige Apple producten - van iPhones tot aan MacBooks!

Article
zondag, 19 juli 2020 om 15:00
white iphone xr 3586249f1582795610
Elk jaar komt Apple wel weer met een nieuwe collectie aan hardware, van de welbekende iPhone en iPads tot aan haar nieuwere Apple Watches. Dankzij de lange ondersteuning is het alleen een stuk voordeliger om gebruik te maken van refurbished producten. Dit is de meest voordelige Apple tech die je kan halen.

iPhone X

Apple mag dan ondertussen bij de iPhone 11 zijn aangekomen, dat betekent zeker niet dat de iPhone X een achterhaalde smartphone is geworden. Sterker nog, het kan nog makkelijk de concurrentie aan met veel huidige flagships.
De A11 bionic chip zorgt ervoor dat je uiterst soepel van alle functionaliteiten kan genieten en het 5.8 inch Retina display laat er dat weer beeldschoon uitzien met de meest prachtige kleuren. Samen met Google en Huawei blijft Apple één van de smartphone-fabrikanten met de mooiste camera’s, dus de 12MP wide angle en telephoto camera zal voor uitmuntende plaatjes zorgen. Ga je bovendien voor een refurbished iPhone X, dan krijg je een smartphone die zo goed als nieuw is, maar voor een zeer zacht prijsje.
apple watch 1f1571404479

Apple Watch Series 3

Een natuurlijk verlengstuk voor je iPhone is natuurlijk de Apple Watch. Sinds de introductie heeft Apple al flink wat nieuwe modellen gelanceerd en de horloges vliegen ook als warme broodjes over de toonbank. De laatste paar series hebben bovendien specificaties die veelal met elkaar overeenkomen.
Dat is goed nieuws voor jou, want je kan wel al je spaargeld besteden aan een nieuwe Apple Watch Series 5, maar je kan ook een refurbished Apple Watch Series 3 halen voor een stuk minder. Daarmee kan je bijna alle functionaliteiten gebruiken die de laatste generatie Apple Watches biedt, op een paar niche functies als de ingebouwde kompas na. Ben je dus op zoek naar een smartwatch voor je iPhone, zoek niet verder!
nieuwe apple ipad pro onthuld 112679f1592926813

iPad 2019

Toen Apple de eerste iPad lanceerde werd er lacherig gedaan over het product. Destijds was een tablet nog geen ding en veel mensen zagen het nut niet in van een product dat tussen een smartphone en een laptop in zit.
Dat is tegenwoordig natuurlijk wel heel anders. De iPad is een waar begrip geworden en de tablets behoorlijk krachtig, zoals de iPad Pro. Met het apparaat kan je dan ook zonder problemen werkzaamheden uitvoeren met de Apple Pencil of een toetsenbord die je erop aan kan sluiten. Ben je eenmaal klaar met je werkdag, dan kan je daarna meteen een film of serie starten op Netflix om lekker te ontspannen.
screenshot 2020 06 23 at 174336f1670864975

MacBook Air 13 inch

Op het gebied van smartwatches en tablets is Apple pas relatief kort bezig, maar qua laptops is de techgigant niet meer weg te denken uit de markt. Met de MacBook Pro richten ze zich op echte power users, terwijl de MacBook Air een perfect apparaat is voor onderweg: sterke specificaties, maar tegelijkertijd vederlicht en superdun.
De laptops kunnen alleen wel flink in de prijs lopen, maar met een refurbished model kan je heel wat euro’s besparen. Een mooie aanbieding is bijvoorbeeld de MacBook Air 13" i5 editie. De laptop is lekker compact met een formaat van 13 inch, maar heeft zoals de naam verklapt een Intel i5 processor, 8GB aan RAM en een SSD. Dat betekent dat je lekker snel met je al programma’s aan de slag kan. Je zal alleen niet de rug en schouders trainen wanneer je met de MacBook Air in je rugzak een wandelingetje gaan maken.

Populair Nieuws