De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 29)

Article
zondag, 19 juli 2020 om 16:00
marioluigioriginalf1594981504
Ben jij op zoek naar een nieuwe headset of wil je die ene game nog scoren voor een scherpe prijs? Lees dan snel verder, want wij hebben weer een paar waanzinnige deals voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de beste aanbiedingen van week 29.

Nintendo games in de sale bij Nedgame

Het gebeurt niet vaak dat Nintendo games afgeprijsd zijn en als het dan zover is, is het vaak niet heel veel. Toch heeft Nedgame momenteel een paar lekkere deals in huis als je een Nintendo 3DS of een Switch hebt. Neem bijvoorbeeld Animal Crossing: New Horizons voor 55 euro of Mario + Rabbids: Kingdom Battle voor maar 24,99 euro. Andere deals laten je Travis Strikes Again No More Heroes van 39,99 voor 28 euro scoren of Harvest Moon Mad Dash voor maar 24,99 euro.
Voor de 3DS zijn de deals helemaal scherp momenteel. Zo koop je nu bij Nedgame de volgende games afgeprijsd:
jbl tune 120twsf1594981096

JBL Tune draadloze in-ear headset met 25% korting

Bol.com pakt deze week flink uit met de JBL Tune headset. Dat komt goed uit als je nog op zoek bent naar een nieuwe headset die een beetje muzikaal genot biedt. De JBL Tune 120TWS Zwart is namelijk flink afgeprijsd van 79,99 euro naar 59,99 euro. De headset biedt je ongeveer 16 uur muziekplezier voordat je de accu moet opladen. Daarbij is de headset voorzien van bediening op de oordopjes zelf, waaronder een start-/pauzeknop en een knop voor je voice assistent.
funko logof1594982443

Gratis Funko POP! bij Large.nl

Fan van Funko POP!-figuren? Dan moet je nu bij Large zijn. Als je in de speciale Large Funko webshop namelijk meer dan 20 euro uitgeeft, krijg je een gratis Funko POP!-figuur. Daarbij heeft Large een heel aantal exclusieve Funko-figuren zoals:
Voor een overzicht van alle Funko POP!-figuren die Large je biedt, kun je in de Large Funko shop terecht.

Korting op accessoires bij bol.com

Naast Nedgame heeft ook bol.com de korting op het gebied van gaming in de bol. Er zijn namelijk talloze accessoires in de sale bij de webwinkel. Neem bijvoorbeeld de Nacon Revolution Unlimited Pro PS4 controller. Deze officieel gelicenseerde controller maakt van jou een nóg geduchtere tegenstander dan je al was door je een compleet aanpasbare set aan knoppen te geven. Daarbij geeft de controller je toegang tot een aantal profielen zodat je bij elke game exact de juiste instelling binnen handbereik hebt.