De grootste Disney+ films en series die dit najaar nog komen

Article
zondag, 14 november 2021 om 15:00
hawkeye minf1632128122
Disney+ heeft een groot aantal films en series beschikbaar en er komen er steeds meer bij! Dit zijn de grootste Disney+ films en series die dit najaar nog komen.

Hawkeye

Hawkeye is een nieuwe Marvel serie waarin we voormalig Avengers-lid Hawkeye volgen. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Jeremy Renner zal weer terugkeren als Hawkeye/Clint Barton. Clint wil graag terug naar zijn familie voor Kerstmis, maar wordt gedwongen om samen te werken met de 22-jarige Kate Bishop, een boogschutter die ervan droomt om net zoals Hawkeye een superheld te worden. Gelukkig voor Bishop wordt ze door Clint opgeleid om de mantel van Hawkeye over te nemen.
De eerste twee afleveringen zullen op 24 november verschijnen op Disney+. Het eerste seizoen van deze Marvel-serie bevat zes afleveringen.

Home Sweet Home Alone

Home Sweet Home Alone is het zesde deel uit de bekende Home Alone-franchise. In dit deel wordt de tienjarige Max Mercer thuis achtergelaten wanneer zijn gezin op vakantie gaat naar Japan. Als iedereen denkt dat het gezin op vakantie is wil een getrouwd stel, Pam en Jeff Fritzovski, een kostbaar erfstuk zien te bemachtigen in het huis. Nu is het de taak aan Max om dit erfstuk te beschermen en de indringers buiten de deur te houden.
Ook keert er een oude bekende terug in de film. Zo zal Devin Ratray zijn rol als Buzz McCallister weer op zich nemen. Buzz is het oudste kind in het McCallister gezin uit de eerste Home Alone-films en zal nu terugkeren als politieagent.
De nieuwe kerstfilm zal op 12 november in première gaan op Disney+.

Encanto

De film Encanto gaat over de familie Madrigal. Ze wonen met z'n allen in een betoverde plek genaamd Encanto. Alle familieleden hebben magische krachten die ze als kind al hebben gekregen, op de vijftienjarige Maribel na. Ze is de enige van haar familie zonder magische krachten. Maar wanneer het huis van familie Madrigal wordt bedreigd, is Maribel de enige die haar familie kan redden.
De film komt 24 november uit in de bioscoop en zal later dit jaar verschijnen op Disney+.

The Beatles: Get back

The Beatles: Get back is een documentaire-serie over niemand minder dan The Beatles: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison. De documentaire gaat terug naar het jaar 1969 waarin The Beatles bezig waren met het opnemen van hun album 'Let it Be'. De serie toont het proces waarin ze veertien verschillende nummers moeten schrijven en hun eerste liveconcert na drie jaar tijd. De documentaire bevat 60 minuten aan beelden en 140 minuten aan audio die nog nooit zijn getoond aan het publiek.
De documentaire komt verspreid over 3 dagen uit in november. De eerste aflevering komt 25 november online.

The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett gaat over de legendarische premiejager Boba Fett die samen met huurling Fennec Shand terugkeert naar de planeet Tatooine, om het gebied over te nemen van de Hutts. De serie is een spin-off van The Mandalorian. Er is nog niet veel bekend over de serie, maar in de trailer is wel al veel actie te zien.
De serie komt 29 december op Disney+ en heeft naar verluidt maar vier afleveringen.