Hawkeye serie trapt af met twee afleveringen

News
zaterdag, 16 oktober 2021 om 13:00
hawkeye serie met jeremy renner in de maak voor streamingdienst disney 149515f1616583823
24 november is het zover, dan komt de gloednieuwe Hawkeye serie uit. Het is tijd dat deze Marvel superheld eens in het zonnetje gezet wordt, en deze zes afleveringen lange serie doet dat goed.
Jeremy Renner kruipt wederom in de huid van Hawkeye, en zal in deze serie Kate Bishop (gespeeld door Hailee Steinfeld) aan zijn zijde hebben. Samen vechten deze twee boogschutters tegen het kwaad. Op 14 oktober kondigde Disney aan dat de serie van start zal gaan met twee afleveringen. Normaal gesproken wordt een serie met één aflevering uitgebracht, en krijgt daarna elke week een nieuwe aflevering. Deze serie begint dus met twee, en de vier weken daarop zal er elke week een nieuwe aflevering komen.
De serie staat helemaal in het thema van kerst, ook niet gek dat daarom de laatste aflevering op 22 december uitkomt. In de trailer die eerder uitkwam zien we hoe Barton, de hoofdrolspeler, voor kerst bij zijn familie probeert te komen. Samen met zijn hulpje Bishop moeten ze voorkomen dat iemand uit Bartons verleden de hele kerst sfeer verziekt. Gaat dat deze twee helden lukken? Daar gaan we 22 december achter komen.

Wie is Hailee Steinfeld?

Hailee Steinfeld, die het hulpje van Barton (Gespeeld door Renner) speelt, is niet nieuw in deze superhelden achtige setting. Eerder speelde deze stoere dame in films als Bumblebee en Spider Man: Into the Spider-Verse. Steinfeld speelt dus Bishop, en het schijnt dat zij aan het einde van de serie de mantel van Hawkeye overneemt.
Dit is de vijfde Marvel serie die uitkomt op Disney+. Andere Marvel series zijn: What If…?, Loki, Wanda Vision en The Falcon and the Winter Soldier. Al deze series zijn al op Disney+ te zien. In 2022 staan er ook nog een paar series op de planning, maar veel informatie daarover is er nog niet.