De beste Viaplay Originals op een rij

Article
zaterdag, 19 maart 2022 om 12:00
viaplay met tekstf1648643997
Met de komst van Viaplay is er een hoop nieuwe content om te streamen. Naast sport kun je ook verschillende films en series kijken, waaronder ook Viaplay Originals. Ben je benieuwd welke Originals er allemaal te zien zijn? Wij hebben de beste Viaplay Originals voor je op een rijtje gezet.

Threesome

Threesome is een Zweeds romantische drama over een jong stel David en Siri. De twee zijn al sinds de middelbare school een stel en zijn ervan overtuigd dat ze zielsverwanten zijn. Op een dag ontmoet het koppel de Franse kunststudent Camille tijdens een avondje uit. Uit nieuwsgierigheid hebben ze een trio, waardoor hun relatie misschien in gevaar komt.
screenshot 2022 03 02 at 12 43 41 threesome 2021f1646221624

Aksel

Olympische skiër Aksel Lund Svindal weigert op te geven na een brute crash waarbij zijn knie permanent verwondt. In deze sportdocumentaire volgen we de hoogte- en dieptepunten van zijn laatste seizoen als een van de beste skiërs aller tijden.

The Truth Will Out

In deze misdaadserie volgen we detective Peter Wendel. Na een lang ziekteverzuim moet hij een team samenstellen om onopgeloste moordzaken op te lossen, maar het team blijkt niet effectief te werken. De problemen vergroten zich wanneer het team wordt geconfronteerd met een ingewikkelde zaak.

TROM

TROM is een misdaadthriller waarin een lokale activist dood wordt aangetroffen. Journalist Hannis Martinsson moet zijn leven riskeren om de waarheid te vinden in een geïsoleerde eilandgemeenschap op de Faeröer.

Darkness: Those Who Kill

De 17-jarige Julie wordt al zes maanden vermist en rechercheur Jan is wanhopig om haar moeder antwoord te geven. Wanneer Jan de overblijfselen vindt van een meisje met dezelfde leeftijd en plotseling een ander meisje onverwacht wordt ontvoerd, krijgt hij hulp van de Louise Bergstein. Onder druk om de twee ontvoerde meisjes te redden, moeten Jan en Louise de volgende stap van de moordenaar voorspellen.

The Prize of Silence

The Prize of Silence is een vierdelige documentaireserie over Jean-Claude Arnault. Hij is een bekend figuur in Zweden en stond aan het hoofd van een belangrijk cultureel centrum. Daarnaast is hij getrouwd met een lid van de Swedish Academy. Maar in november 2017 werd Arnault beschuldigd van verschillende seksuele misdrijven, waaronder twee verkrachtingen.

Thicker Than Water

Thicker Than Water is een Zweedse serie over twee broers en een zus die herenigd worden op het eiland Sunnanö na het overlijden van hun moeder. De erfenis die ze ontvangen leidt tot de onthulling van familiegeheimen en leugens die naar boven komen. De kinderen moeten minstens een jaar samen in een pension wonen, anders krijgen ze helemaal niets van de erfenis..
thicker than waterf1647444848

F1 Talks

Naast de Formule 1, kun je op Viaplay ook kijken naar de tweedelige documentaire ‘F1 Talks’. In deze documentaire bespreken voormalig F1-coureurs Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen het verleden, heden en de toekomst van de Formule 1. De gesprekken worden geleid door de Nederlandse F1-presentatrice Amber Brantsen en de drie heren maken deel uit van het team dat voor ons de F1 gaat coveren.

The Machinery

The Machinery is een crimeserie die zich afspeelt in het grensgebied tussen Noorwegen en Zweden. In de serie volgen we Olle Hultén, een gewone huisvader. Na een bedrijfsuitje wordt Olle wakker op de veerboot tussen Sandefjord (Noorwegen) en Strömstad (Zweden), zonder te weten hoe hij daar terecht is gekomen. In zijn auto ligt ook een geweer en heel veel geld. Hoewel hij niet weet hoe hij hier aan komt, zit de politie toch achter hem aan en slaat Olle op de vlucht.

Pernille

In Pernille volgen we Pernille “Pørni” Middelthon, een vrouw die voor de kinderbescherming werkt. Naast dat haar baan niet altijd even makkelijk is, is er thuis ook genoeg aan de hand. Ze voedt namelijk haar twee dochters en neefje helemaal alleen op, en daarnaast moet ze ook nog voor haar vader zorgen.

De serie was op de Noorse versie van Viaplay de meest bekeken Noorse serie in 24 uur en zorgde ook nog eens voor een verkooprecord voor de streamingsdienst.
2022 03 15 pernille viaplayf1647353801

Populair Nieuws