Scoor nu flinke korting op deze Switch, PS4 en Xbox games!

Article
zaterdag, 19 maart 2022 om 13:00
spyro reignited trilogyf1647606600
Ook deze maand verschijnen er weer meerdere grote games, maar het wordt flink prijzig als je daar allemaal de volle pond voor moet betalen. Gelukkig kan je nu ook andere toppers voor de Nintendo Switch, PS4 en Xbox met veel korting scoren!

Spyro Reignited Trilogy

Lange tijd is Spyro één van de grootste mascottes geweest van PlayStation, maar op den duur is het schattige draakje in de vergetelheid geraakt. Gelukkig heeft de vuurspuwende protagonist een paar jaar terug een grote comeback gemaakt, door een remaster van de complete, originele trilogie.
In alle drie de games mag je met Spyro aan de slag in een 3D platform-avontuur, waarbij het draakje ervoor moet zorgen dat de vrede terugkeert in verschillende werelden. Naast het verslaan van vijanden en de andere kant van levels bereiken, is het ook handig om elke steen in de werelden om te draaien. De Spyro games zitten namelijk vol met collectibles, waar je je lang mee kan vermaken. En het pakket van drie ijzersterke games is nu nog eens aantrekkelijker, dankzij een mooie deal bij Nedgame!
detroit become human release is deze herfst 125541f1647606796

Detroit Become Human

Als het aankomt op verhalende games, dan zijn er niet veel ontwikkelaars die het beter kunnen dan Quantic Dream. De Franse studio is verantwoordelijk geweest voor onder andere titels als Heavy Rain, Beyond: Two Souls en meest recentelijk Detroit Become Human.
In de interactieve avonturengame worden spelers meegenomen naar het jaar 2038, waarin androids zeer gebruikelijk zeer geworden in het dagelijkse leven. Markus (gespeeld door Jesse Williams) is er één van, die tijdens een overval autonoom wordt - een zogeheten deviant android. De politie besluit hem daarom bij aankomst neer te schieten, maar Markus overleeft het en komt terecht bij een gemeenschap van deviants.
Ondertussen volg je ook de avonturen van Connor (Bryan Dechart) en Kara (Valorie Curry), respectievelijk androids die werken als politie-detective en huishoudster. Door uiteenlopende oorzaken wordt hun lot verweven met die van Markus. Hoe het verhaal zich zal ontvouwen, dat is helemaal aan de speler, waarbij er flink wat verschillende eindes mogelijk zijn. Een perfecte game om meermaals te doorlopen dus.
cris talesf1630675665

Cris Tales

Door de jaren heen zijn er veel turn-based RPG’s verschenen, het is immers één van de oudste genres op het gebied van games, maar soms zit er een titel tussen die het concept op de schop gooit. Eén van die titels is Cris Tales, dat er een flink korreltje tijdreizen aan toevoegt.
Het weesmeisje Crisbell bezit namelijk krachten waarbij ze de tijd om kan buigen, die ze gebruikt om lokale bewoners te helpen. Daar komt verandering in wanneer goblins onder leiding van de Empress of Time het koninkrijk aanvallen. Crisbell moet vervolgens haar krachten gebruiken om de plannen van de Empress te voorkomen.
Het scherm in Cris Tales is gesplitst in drie delen, waarbij links het verleden is, het heden in het midden en de toekomst aan de rechterkant. Cris zal moeten leren van het verleden, om haar acties in het heden te beïnvloeden en zo te zorgen voor een goede toekomst. Ook tijdens gevechten kan Crisbell de tijd ombuigen, maar dat kan wel de nodige consequenties hebben. De gameplay is Cris Tales vereist dus het nodige denkwerk.
batman arkham collectionf1647606895

Batman Arkham Collection

Liefhebbers van Batman kunnen weer genieten van een gloednieuwe film, deze keer met Robert Pattinson in de hoofdrol. Ben je uit de bioscoop gelopen en wil je dolgraag zelf het pak van de superdetective aantrekken, dat kan en ook nog eens met veel korting.
Bij Nedgame kan je nu namelijk profiteren van veel korting op de Batman Arkham Collection. Deze collectie bevat alle geprezen Batman games van ontwikkelaar Rocksteady in een nieuw jasje, van Arkham Asylum tot aan Arkham Knight. Je kan niet alleen genieten van de verbeterde graphics, maar ook de uitstekende gameplay. De Arkham games waren namelijk de grondlegger voor de ‘freeflow combat’, die we later ook zagen in veel andere games.
Natuurlijk moet Batman ook het nodige speurwerk verrichten en puzzels oplossen, waarbij je de mogelijkheid hebt om meerdere gadgets van de held te gebruiken. Tel daar ook nog eens de open werelden bij op en de iconische villains en je hebt een prachtig gamepakket voor een zacht prijsje!