Valentijnsdag: de tofste cadeautips voor mannen!

  Liefde hangt in de lucht en Valentijnsdag komt eraan. Dit betekent ook dat er natuurlijk wel leuke cadeaus moeten komen voor jouw geliefde. Geen idee wat je nou eigenlijk moet halen voor hem? Bekijk dan hier de beste cadeautips voor mannen.

  Sony Pictures Home Entertainment

  Films & Games

  Heeft hij het vaak over die specifieke game die hij al een tijdje zo graag wil hebben? Dan is Valentijnsdag de perfecte kans om dit cadeau te geven. Heb je hem al vaak gehoord over die ene film, maar viel het je op dat deze niet in zijn collectie zit? Dan is niks leuker dan de film als Blu-ray cadeau te schenken om deze vervolgens samen lekker te bekijken op de bank.

  SEGA Smartphone Game Controller

  SEGA was vroeger voor velen een geweldige consolefabrikant, maar sinds 2001 heeft SEGA besloten om te stoppen met het maken van consoles. In plaats daarvan besloot SEGA zich onder andere te focussen op mobile games, wat resulteert in de SEGA Smartphone Controller. Speel je favoriete SEGA klassiekers nu op je smartphone met een SEGA controller om de nostalgie erin te houden. Je verbindt de smartphone gemakkelijk met bluetooth, zo kun je alle geliefde SEGA games altijd bij je dragen en spelen waar en wanneer je maar wilt op je Android-telefoon.

  Samsung

  Smartwatch

  Tegenwoordig hebben al veel mensen een smartwatch om hun pols hangen, maar gezien de nieuwe technologie zich blijft ontwikkelen is het altijd leuk om een nieuw, stijlvol model uit te zoeken voor jouw partner. Bekijk hier onze favorieten om zo het beste van het beste voor hem te halen.

  Uitje naar een Escape Room

  Escape Rooms zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en als cadeau voor Valentijnsdag zal dit spannende uitje het zeker goed gaan doen. Ontrafel met jouw date het mysterie en ontsnap uit de levensgrote puzzel. Het doel van de Escape Room is om zo snel mogelijk uit de kamer(s) te ontsnappen door zo goed mogelijk met elkaar samen te werken. Je leert elkaar nog beter kennen als jullie samen onder tijdsdruk voor het uiterste gaan.

  Desktop Arcade

  Voor de gameliefhebbers onder ons is dit 'kleinigheidje' altijd leuk. Het neemt niet veel ruimte in beslag en doet hiermee zijn naam eer aan. Deze kleine arcadekast telt wel 200 games in 8-bit stijl en bevat genres als sport, puzzels, schieten, actie, racen en vechten. Dit kleinigheidje vol vermaak komt met een prijs die absoluut de moeite waard is.

  Weekendje weg

  Een weekendje weg samen doet het altijd goed. Gezellig met zijn tweeën erop uit, op date of uit eten. Het maakt niet uit, zolang je maar samen bent, want dat is waar Valentijnsdag om draait. Leg even die telefoon weg en neem een korte pauze van het dagelijks leven om zo uiterst te kunnen genieten van een korte vakantie samen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.