Wie zijn jullie favoriete Dragon Ball FighterZ characters? [poll]

  Nog een paar nachtjes slapen en we kunnen weer aan de slag met een nieuwe Dragon Ball Z game. Dragon Ball FighterZ komt namelijk 26 januari uit en er zijn super veel toffe personages in de game te vinden. Onze vraag aan jullie is dus: wie zijn jullie favoriete Dragon Ball FighterZ characters?

  Elke week stellen we jullie een nieuwe vraag. Zo lieten jullie de afgelopen week weten wat de beste PlayStation exclusives waren. Een lastige vraag en daar hebben we er deze week ook weer eentje van. Er zijn namelijk zoveel personages in het universum van Dragon Ball Z en iedereen heeft zijn eigen toffe kwaliteiten en specialiteiten om de vijand hun laatste adem mee uit te laten blazen, dus wie is de beste?

  Dragon Ball FighterZ characters in overvloed

  Eenentwintig verschillende personages, daaruit kun je kiezen in de game, met daarnaast nog enkele evoluties. Denk aan iemand als Goku, de man die iedereen wel kent. Of aan Vegeta, nog een iconisch personage uit Dragon Ball Z. Wij weten nog niet wie onze favoriet is, dus nu is de vraag van ons: wie zijn jullie favoriete characters in Dragon Ball FighterZ?

  Laat het weten in de poll hieronder en volgende week donderdag, 25 januari, hebben we voor jullie de uitslag!

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.