De beste deals voor smartphone en telefonie abonnementen

  We kunnen tegenwoordig niet meer leven zonder smartphones en mobiel internet, maar de prijs van een flagship smartphone of een abonnement met veel data elke maand kan behoorlijk in de kosten lopen. Gelukkig hebben providers soms mooie deals, waar wij de beste van op een rijtje hebben gezet.

  De ‘FF Alles’ deals bij Tele2

  Tele2 is begonnen met haar ‘FF Alles’ campagne en daar kan je mooi van profiteren als je op zoek bent naar een nieuw abonnement. Tot en met 1 juni kan je namelijk een Sim Only abonnement afsluiten zonder de aansluitingskosten te betalen, wat weer twintig euro scheelt. Ook op handsets kan je dertig euro aansluitingskosten besparen.

  Ben je op zoek naar een abonnement met een smartphone, dan heeft Tele2 ook een deal op de Samsung Galaxy S10. Op de smartphone krijg je namelijk maar liefst 144 euro korting en de dertig euro aan aansluitingskosten worden ook weggewuifd, een korting van totaal 174 euro. Sla dus snel je slag!

  T-Mobile GO GO GO deals

  Net zoals Tele2 is het ook tijd bij T-Mobile voor een campagne. Tijdens de GO GO GO deals kunnen alle nieuwe klanten een abonnement gratis afsluiten, zonder extra kosten te betalen. Deze actie duurt tot 21 juni.

  Bovendien kan je tijdens de actie ook gloednieuwe telefoons vinden die je met korting kan krijgen bij een abonnement, waaronder smartphones die klaar zijn voor 5G. Denk daarbij aan de Samsung Galaxy S20, maar ook de OnePlus 8 Pro en de Oppo Find X2 Neo. Precies op tijd voor de lancering van 5G in Nederland.

  Vodafone Red Upgrade deals

  Over 5G gesproken, er is al een provider in Nederland begonnen met het aanbieden van de nieuwe generatie mobiel internet: Vodafone. Voorlopig gaat dan nog over het 4G-netwerk en zal er geen enorme boost zijn in snelheid, maar toch kan je al profiteren van iets sneller internet.

  Bovendien krijgen alle Vodafone Red abonnementen momenteel nu standaard 5G en krijgen ze ook meer data om te gebruiken met het snelle internet. Tot 7 juni betaal je bij Vodafone ook geen aansluitingskosten. Voor een mooie muziekbibliotheek ben je bij de provider aan het goede adres, want je krijgt zes maanden lang gratis Apple Music bij een Red abonnement.

  Flinke korting bij Hollands Nieuwe

  Wil je een abonnement afsluiten bij een budget provider, dan kan je momenteel terecht bij Hollands Nieuwe. Bij een nieuw Sim Only abonnement kan je een onbeperkt bellen & sms-bundel krijgen voor maar de helft van de prijs. Daarnaast betaal je ook bij Hollands Nieuwe tijdelijk geen aansluitingskosten. Het lijkt een trend te zijn onder providers.

  Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat je bij een goedkopere provider als Hollands Nieuwe plotseling geen dekking hebt of vaak zonder internet komt te zitten. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van het netwerk van Vodafone en je kan dus dezelfde kwaliteit verwachten.

  Ben Prijsbewust Weken

  Ook Ben is een budget provider in vergelijking met de grote namen. In plaats van het netwerk van Vodafone, waar Hollands Nieuwe gebruik van maakt, zal alle data en belletjes van Ben over het netwerk van T-Mobile gaan.

  De provider biedt tijdelijk goedkopere abonnementen aan met de Ben Prijsbewust Weken. Tot en met 6 juni betaal je geen aansluitingskosten voor een nieuw abonnement en krijg je ook nog eens extra MB’s om buiten de deur te gebruiken. En als Nederlanders ergens blij van worden, dan is het korting en extra mobiele data.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.