De 10 activiteiten die je in Saints Row The Third Remastered co-op moet doen!

  Saints Row The Third Remastered is in veel opzichten al een goede game, maar de game wordt nog een stuk beter als je hem in co-op speelt. Wij hebben de tien leukste co-op activiteiten voor je op een rijtje gezet zodat je niet lang hoeft te zoeken.

  Dat er veel te doen is in Saints Row The Third Remastered mag inmiddels bekend zijn, maar dat maakt het soms ook lastig om te kiezen wat je nou gaat doen. Eigenlijk is alles wel leuk, maar er zijn toch activiteiten die net wat boven de rest uitsteken in een co-op setting.

  Campaign

  De campaign is al heel vet om in je eentje te spelen in Saints Row The Third Remastered, maar het is toch een heel andere ervaring om hem volledig door te spelen met een vriend. De chaos en humor worden alleen maar versterkt omdat je er samen om kan lachen. Dat geldt zeker als de vriend waarmee je speelt blauw anime-haar heeft en zonder shirt rondloopt…

  Insurance Fraud

  Insurance Fraud is misschien wel één van de meest vermakelijke activiteiten in Saints Row The Third Remastered. De ragdoll physics in de game zijn uitstekend en dat je ze handmatig kan activeren maakt het alleen maar beter. Het blijft vermakelijk om te zien hoe je door het verkeer in het rond geslingerd wordt, maar het is ook leuk om van een afstandje toe te kijken.

  Streaken

  Dit is misschien een rare activiteit om met een vriend te doen, maar in Saints Row The Third Remastered is het hartstikke normaal. Trek je kleren uit (in de game alsjeblieft) en choqueer alle onschuldige voorbijgangers op straat. Net als in het echt wordt streaken niet echt geaccepteerd door de politie als je in de buurt komt, dus wees voorbereid om jezelf te verdedigen.

  Genki's Super Ethical Reality Climax

  Degenen die eerder Saints Row The Third hebben gespeeld zullen zich vast de knotsgekke Professor Genki wel herinneren. De professor met het hoofd van een kat heeft een gestoorde spelshow waarin je zoveel mogelijk mascottes moet vermoorden binnen een bepaalde tijd. In co-op is de benodigde score om het te halen veel hoger, dus wordt het wat uitdagender en dus ook gelijk leuker.

  Politie te lijf gaan

  Dit is toch wel een klassieker in iedere open world game, maar in Saints Row The Third Remastered neemt het af en toe wel bizarre proporties aan. Zie je het al voor je? Samen met een vriend met gigantische paarse dildo’s proberen zo lang mogelijk stand te houden tegen de politie en uiteindelijk het leger. Natuurlijk extra punten als je het ook nog eens streakend doet.

  Tiger Escort

  Laat je innerlijke Joe Exotic naar buiten komen. Vervoer een tijger in een cabrio samen met een vriend. Als die vriend ook nog eens een karakter heeft gemaakt dat op Carole Baskin lijkt is het plaatje compleet. Misschien is het niet de meest spannende activiteit, maar het kan zeker veel plezier opleveren.

  Sexy Kitten Yarngasm

  Sexy Kitten Yarngasm is eigenlijk gewoon de Mayhem activiteit met een twist, maar wel een hele leuke twist. In Mayhem sloop je zoveel mogelijk met een tank of een sterk wapen. In Sexy Kitten Yarngasm ben je een bolletje wol en moet je zoveel mogelijk slopen. Eigenlijk dus hetzelfde idee, maar toch flink anders. Dit zijn wel de activiteiten die de game qua vermaak toch een bonus geven.

  City Takeover

  Dit is eigenlijk gewoon de normale gameplay van Saints Row The Third Remastered. Dit omvat alle activiteiten en het kopen van alle winkels. Het is in de game gewoon ontzettend leuk om met een vriend langzaam maar zeker de hele stad over te nemen van minderwaardige gangs, want laten we wel wezen: de Saints zijn natuurlijk beter.

  Whored Mode

  Saints Row The Third Remastered heeft ook een Horde Mode zoals wel meer games tegenwoordig. De game weet het toch net even wat leuker te presenteren in een Saints Row stijltje. Lekker over de top met bizarre vijanden. Iedere golf biedt weer nieuwe wapens en tegenstanders en zo blijft het iedere ronde vers. De beelden hieronder spreken eigenlijk voor zich.

  Trail Blazing

  Wat is er leuker dan mensen aanrijden op een quad? Mensen aanrijden op een quad terwijl je in brand staat natuurlijk! De explosies, de chaos en je co-op partner die achterop zit met oneindige molotovs maken dit toch wel een hele leuke activiteit. Soms is het wel even lastig om het overzicht te houden, maar zolang je gas blijft geven komt het vast wel goed.

  Check de highlights van de stream!

  Inmiddels is onze stream van Saints Row The Third Remastered voorbij, maar niet getreurd. Je kunt de hele stream terugkijken via ons Twitch-kanaal. Tevens kun je de highlights bekijken in de video hieronder!

  Saints Row: The Third Remastered

  Verkijgbaar vanaf 22 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.