Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 21)

  Het is week 21 alweer en de eerste echt zomerse temperaturen hebben zich aangediend. Wat een weertje was het deze week. Desondanks het warme weer hebben we weer flink wat gegamed en gekeken op de verschillende streamingdiensten. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Leslie

  Uitgespeeld: Doom Eternal
  Gekocht: Assassins Creed Unity
  Gekeken: Bad Boys For Life

  Deze week heb ik Doom Eternal uitgespeeld. Wat een geweldig spel is dat. Ik heb lang niet zo'n toffe hardcore shooter gespeeld dan deze en heb me elke seconde vermaakt.

  Daarnaast heb ik Bad Boys For Life gekeken. Helaas vond ik dat een bagger film. Het voelde heel depressief aan en kan naar mijn mening helaas niet aan de oude films tippen. Er is ook weinig interactie tussen de oude karakters, dus ik heb als troostprijsje nog Assassins Creed Unity gekocht, omdat ik van velen hoor dat het één van de beste AC games is.

  Rox

  Uitgespeeld: Stardust Galaxy Warriors Stellar Climax
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Ik heb de actieshooter Stardust Galaxy Warriors Stellar Climax uitgespeeld. Ik houd echt van dit genre. Je kan de game met vier man offline spelen, maar ik heb vrijwel alles (op de eindbaas na) alleen doorlopen. Wat trouwens tof is aan deze game is dat je niet alleen bullets hebt maar ook een close combat weapon. Hoe dan ook, ik kan deze game aanraden.

  Theo

  Uitgespeeld: Borderlands 3
  Gekocht: -
  Gekeken: Corgi

  Deze week heb ik Borderlands 3 uitgespeeld. Omdat ik later aan de game begon dan mijn doorgewinterde co-op partner, moest ik een heel aantal missies alleen doen. Het werd al vrij snel duidelijk dat de game daar niet op gemaakt is, maar echt voor samenspel bedacht is. Wat een toffe game is Borderlands en wat voor brute wapens zijn er te vinden! Absoluut een aanrader.

  Daarnaast heb ik Corgi gekeken. Mij is verteld dat de film behoorlijk grof is en daardoor niet geschikt voor kinderen. Je zou het bijna niet verwachten van een animatiefilm. Het begin is vrij grof, maar al snel kakt de film in en gaat de vaart er enorm uit. Jammer, want het had een hele grappige film kunnen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.