De beste Avengers 4 Theorieën - Geen slapeloze nachten meer

Article
woensdag, 11 juli 2018 om 16:34
de beste avengers 4 theories geen slapeloze nachten meer 135784 1
Dit zijn de beste Avengers 4 theorieën! Het duurt nog wel even tot deel vier verschijnt, maar om slapeloze nachten tegen te gaan, kun je hier lezen over wat er mogelijk aankomt. Dit is wat je mogelijk kunt verwachten!
Let op: Dit artikel bevat spoilers voor Ant-Man and the Wasp en alle eerdere Marvel Cinematic Universe films (MCU).
Het internet staat vol met speculaties, maar daarvan zijn er best wat theorieën die kunnen kloppen. Dit zijn de tien beste Avengers 4 theorieën op een rijtje. Hierdoor kun je wat makkelijker slapen na die dodelijke vingerknip van Thanos.

10. Een permanente dood

Hoe onwaarschijnlijk het ook is, zijn er toch echt mensen die geloven dat de legendarische knip in de vingers een permanente dood betekende voor de helft van het universum. Ned voorspelde het al aan het begin van Avengers: Infinity War toen hij het ruimteschip zag. Iedereen gaat dood volgens hem, maar dat bleek een beetje overdreven. Alleen maar de halve populatie van het hele universum veranderde in stof.
Nu is de kans dat de vingerknip een permanente dood betekende enorm klein, maar technisch gezien moeten we het tellen als één van de beste Avengers 4 theorieën. Er zijn namelijk genoeg doorsnee filmbezoekers die nog niet hebben gehoord dat er een vervolg komt op Spider-Man: Homecoming in 2019. Dit vervolg zou alleen wel een beetje moeilijk te maken zijn als Spider-Man de hele film lang een hoopje stof zou zijn. Deze theorie kunnen we dus alvast een beetje van het lijstje afstrepen.
135785 1

9. Vision komt terug

Een groot onderdeel van Avengers: Infinity War was de Mind Stone uit Vision’s voorhoofd halen om te voorkomen dat Thanos het universum kon uitmoorden. Shuri deed dit door middel van precisiewerk, zodat Vision zonder de Soul Stone kon voortleven totdat Thanos op brute wijze een einde maakte aan Thanos. De vraag is alleen of Shuri succesvol was en The Vision nog weet te repareren.
Als Shuri ver genoeg was in het proces voor de moord is het misschien nog mogelijk om Vision te redden en dat is een theorie waar fans in geloven. Shuri heeft namelijk nog steeds beschikking over een gigantische lading vibranium en is een pientere meid die verstand van zaken heeft. De vraag is alleen of Shuri de vingerknip overleefd heeft, zodat ze de operatie kan uitvoeren.
135786 1

8. Professor Hulk

Dit is één van de beste Avengers 4 theorieën vanwege een paar redenen. Thor: Ragnarok was het begin van een verhaallijn van Bruce Banner en de Hulk die met elkaar in conflict waren en zoals we in Avengers: Infinity War zagen, vervolgde dat verhaal zich daar. Avengers 4 wordt volgens Mark Ruffalo, de acteur die Bruce Banner/Hulk speelt, de laatste film waarin dat verhaal zich afspeelt. Het is als het ware de finale van het conflict en hoe sluit je dat beter af dan met de introductie van Professor Hulk, de samensmelting van Bruce Banner en de Hulk.
Een andere reden waarom deze theorie aannemelijk is, komt in de vorm van een gelekte productiefoto waarin de Hulk in een ruimtepak te zien is. Dit kan als een hint gezien worden voor Professor Hulk, want in de strips is het nog wel eens voorgekomen dat Professor Hulk zich laat aankleden. We weten dat de Hulk zonder kleding kan leven in de ruimte, dus waarom zou hij zich nu wel laten aankleden.
135787

7. De extra Infinity Stone

Thanos mag dan wel de Infinity Gauntlet en zes Infinity Stones hebben, maar dat betekent niet dat de Avengers hem niets kunnen maken. De handschoen kunnen ze beter laten voor wat het is, want zelfs wanneer ze niet op volle kracht waren, konden ze Thanos niet stoppen. In plaats daarvan kunnen ze beter op zoek gaan naar een manier om hem wel te stoppen.
In de stripboeken hebben de Avengers dit al eens eerder gedaan door een speciale Infinity Stone te vinden, namelijk de Ego Stone. De steen heeft haar bestaan te danken aan de maker van alle andere Infinity Stones die we in de films nog niet hebben gezien, Nemesis. Ook laat Guardians of the Galaxy ons via de Collector weten dat de Infinity Stones op een andere manier dan in de strips zijn gemaakt, maar de Collector was nou nooit iemand die echt te vertrouwen was.
135788

6. De wereld van de Soul Stone

Op de lijst van beste Avengers 4 theorieën ligt deze direct in conflict met de nummer tien op deze lijst, want deze theorie zegt namelijk dat niemand echt dood is. Het halve universum zou namelijk volgens deze wereld in de Soul wereld zitten die zich in de Soul Stone bevindt. Het zou betekenen dat iedereen dus opgesloten zit in deze wereld totdat de resterende helden een manier hebben gevonden om iedereen te redden.
Zelfs het regieduo van Avengers: Infinity War heeft al bevestigd dat er een wereld in de Soul Stone zit en dat we die zelfs al gezien hebben. Het is namelijk het moment dat we Thanos met de jonge Gemora zien praten na de vingerknip. De wereld bestaat dus zeker, maar de bevestiging of het halve universum daar zit moet nog blijken. De aannemelijkheid van de theorie maakt het één van de beste Avengers 4 theorieën.
135789

5. Dood of de gladiolen

Deze theorie wordt al jaren aangehaald door trouwe fans van de MCU. Er zullen doden vallen in de laatste Avengers film en die gaan pijn doen. Verwacht wordt dat een aantal originele Avengers aan het kortste eind trekken, want een aantal contracten lopen af. Verwacht wordt dat in ieder geval Captain America gaat sterven, want acteur Chris Evans heeft al meerdere malen laten weten dat hij het schild in de kast wil leggen.
Het zou niet onverwacht zijn als Captain America sterft, want iemand anders kan de mantel gemakkelijk overnemen. In de stripboeken is het al meerdere malen voorgekomen dat Steve Rogers stierf waarna Bucky Barnes of Sam Wilson de rol van Captain America op zich namen. De vraag is of het bij Captain America blijft, want de contracten van Chris Hemsworth en Robert Downey Jr lopen ook af en zij kunnen dus ook wel eens gaan stofhappen voor het einde van Avengers 4.
135790

4. Quantum Realm theorie

Nu dat Ant-Man and the Wasp uit is en de spoilers van de Post-Credit scene geopenbaard zijn, hebben de meesten al de conclusie getrokken dat het invloed gaat hebben op Avengers 4. De theorie gaat dat Ant-Man door middel van de Quantum Realm de Avengers moet gaan helpen, maar hoe moet hij dat doen nu hij vast zit. Zijn eerste prioriteit zal waarschijnlijk zijn hoe hij weer uit de Quantum Realm komt en een paar mogelijke kandidaten kunnen hem bevrijden.
Luis en Bill Foster liggen het meest voor de hand aangezien Luis de beste vriend van Scott is en Bill Foster een onderdeel is van de Quantum Realm zorg voor Ava. Beiden zouden het busje op het dak kunnen aantreffen om hem vervolgens te bevrijden, maar hulp kan ook uit een onverwachte hoek komen. Er is namelijk een andere held die misschien een oplossing kan bieden.
135791

3. Tijdreizen

Je zou deze theorie aan de Quantum Realm theorie kunnen koppelen, want de Quantum Realm kan maar zo het middel zijn waardoor de Avengers gaan tijdreizen. De Quantum Realm staat namelijk bekend als een plek waarin tijd en ruimte anders functioneert dan op aarde. Aangezien Janet van Dyme expliciet tegen Scott zegt dat hij goed moet oppassen voor ‘time vortexes’ in de Quantum Realm, lijkt de setup voor Avengers 4 compleet te zijn.
De meeste fans zijn het erover eens dat Avengers 4 iets met tijdreizen te maken heeft en de Quantum Realm lijkt het perfecte middel te zijn om het te introduceren. Er is natuurlijk ook een kans dat Doctor Strange de echte Time Stone ergens heeft achtergelaten, maar aangezien Thanos de Time Stone zelf gebruikte is die kans erg klein. De Quantum Realm is alleen maar aannemelijker wegens de volgende theorie die over Captain Marvel gaat.
135792

2. Captain Marvel brengt redding

Captain Marvel is namelijk de enige film die nog uitkomt voor Avengers 4 en die gaat zich afspelen in de jaren ‘90. Ook zagen we in de Post-Credit scene van Avengers: Infinity War hoe Captain Marvel werd opgeroepen, maar als dat al die tijd mogelijk was, heeft Nick Fury iedereen wat uit te leggen. Waarom werd ze namelijk niet eerder opgeroepen?
Gespeculeerd wordt dat er maar één mogelijke trip was en dat die gemaakt wordt door middel van de Quantum Realm. Mocht Scott bijvoorbeeld niet door Luis of Bill gered worden, dan is er iemand anders nodig die hem uit de Quantum Realm haalt en die persoon kan Captain Marvel zijn. Haar film gaat namelijk ook te maken hebben met de Quantum Realm en iemand met ervaring is precies wat Scott nodig heeft. Dit maakt deze theorie één van de beste Avengers 4 theorieën die momenteel in de rondte gaan.
135793

1. Tony Stark is de sleutel

Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat dit de meest aannemelijke van de beste Avengers 4 theorieën is. Tony Stark lijkt hoe dan ook bepalend te zijn en dat viel al te merken aan de reactie van Doctor Strange toen Thanos bijna de genadeklap uitdeelde aan Tony. Hij was zelfs bereid om de Time Stone af te staan om Tony te redden, nadat hij nadrukkelijk had gezegd dat als hij de keuze moest maken hij de steen op de eerste plek zou zetten.
Dan is er natuurlijk ook nog Tony’s Post-Traumatische Stress Syndroom (PTSS) waarmee hij al sinds het einde van The Avengers kampt. Hij kreeg al vaker waanbeelden en dit lijkt enigszins gelinkt te zijn aan Thanos en zijn snode plannen. Hoe hij de oplossing moet gaan brengen, zullen we pas volgend jaar zien wanneer Avengers 4 in de bioscopen draait.

Dit zijn de beste Avengers 4 theorieën

De beste Avengers 4 theorieën die maar zo waar kunnen zijn, lees je hier. Met deze theorieën kun je lekker de wijsneus uithangen tegenover je vrienden totdat de film in de bios verschijnt. Maar voor het zover is, kun je eerst naar de bioscoop toe om Ant-Man and the Wasp te zien. Natuurlijk kun je lezen in de Ant-Man and the Wasp review wat we van die film vinden. Of lees over de beste Ant-Man and the Wasp easter eggs om de met spoilers gevulde details te lezen.