De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 51)

Article
donderdag, 19 december 2019 om 11:25
bayonetta 2 wallpaper 1280x720f1576744557
Het is bijna de week van Kerst en de kerstman heeft zijn slee ongetwijfeld al volgeladen met cadeaus. Toch zijn er nog genoeg deals die je vlak voor deze gezellige dagen kunt scoren. Dit zijn de beste aanbiedingen van week 51!

Bayonetta 2

Deze week heeft Allyourgames een hele berg aanbiedingen die de moeite waard zijn. Het is alsof de kerstman vroeg is langsgekomen bij de website en een zak games heeft neergegooid die jij nu met korting kunt scoren. Een van die games is Bayonetta 2 voor de Nintendo Switch.
In Bayonetta 2 ga je als de gelijknamige heks de strijd weer aan met honderden engelachtige wezens. Daarvoor heb je natuurlijk je krachten tot je beschikking, maar kun je ook handig met je geweren alle vijanden te lijf gaan. Hoe dikker je combo's zijn, hoe groter je beloningen zijn en hoe sneller je magiemeter zich vult. Als die meter vol is kun je een alles verwoestende aanval loslaten waarbij Bayonetta al haar charmes en magische krachten in de strijd gooit. Bayonetta 2 is groter, epischer en stijvoller dan het eerste deel.
Bayonetta 2 is nu in de aanbieding voor 44,99 euro bij Allyourgames.nl
shadow of the beast review 1463517100

Shadow of the Beast

De eerste deal die je deze week kunt scoren is een wel hele toffe titel op PlayStation Network. Shadow of the Beast is een remake van de originele game uit 1989 die je meevoert naar de planeet Karamoon. In de game ben jij Aarbron die aan een epische reis begint om wraak te nemen op je maker.
Je bent namelijk veranderd in het monster dat je bent door Maletoth. Al platformend baan je je nu een weg door zijn legers en laat je een spoor van dood en verderf achter. Elke tegenstander die je tegenkomt sla je in stukken met je klauwen, totdat je oog in oog komt te staan met de tiran. En dan is het tijd voor wraak.
Shadow of the Beast is in de aanbieding voor 4,99 euro op PlayStation Network.
ps4prof1632126933

PlayStation 4 Pro 1TB + Modern Warfare

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daarmee komt het release jaar van de nieuwe consoles elke dag wat dichterbij. Dat betekent dat de huidige consoles de komende tijd steeds vaker in een aantrekkelijke deal voorbij zullen komen. Wehkamp heeft momenteel bijvoorbeeld een paar lekkere deals lopen die ongetwijfeld als warme broodjes lopen.
De webwinkel gooit bijvoorbeeld de PlayStation 4 Pro 1TB console in prijs omlaag. De bundel wordt nu geleverd met Call of Duty Modern Warfare voor maar 399 euro. Met deze deal heb je niet alleen de sterkste PS4 variant in huis, maar kun je gelijk aan de slag met een dikke game!
yooka laylee and the impossible lair announced rv38f1643904192

Yooka Laylee and the Impossible Lair

De Nintendo e-Shop staat deze week weer bomvol aanbiedingen. Een van de deals die Nintendo je geeft is Yooka Laylee and the Impossible Lair. Deze game laat je de schattige Yooka en Laylee onder de knoppen nemen die een gloednieuw platformavontuur hebben.
Er mag weer naar hartenlust gerend, gesprongen, geklommen en gerold worden. Kun jij alle puzzels in de game overwinnen en je bij de Royal Bee-Tallon voegen om Capital B te verslaan in zijn impossible lair?
Yooka Laylee and the Impossible Lair is nu in de aanbieding voor 22,49 euro in de Nintendo e-Shop.
gold wireless headset white product shot 06 ps4 us 24sep18f1576745074

Sony Gold Wireless Headset

Als je nog een draadloze headset zoekt zit je deze week ook gebeiteld bij Wehkamp. Bij de webshop is de Sony Gold Rose Wireless headset namelijk ook afgeprijsd.
De headset geeft je een 7.1 Virtual Surround Sound dat je een stapje voor geeft op je concurrenten. Met de twee ingebouwde microfoons kun je zonder zorgen communiceren met je teamgenoten. De headset is gemaakt om in combinatie met de PlayStation VR-headset gebruikt te worden en gij wordt geleverd met een USB-ontvanger die je op de PS4 aansluit.
De Sony Wireless 7.1 headset is nu afgeprijsd voor 75 euro bij Wehkamp.
aguilar statuef1596099539

Assassins Creed Collector's Edition Aguilar Statue

De deals blijven deze week niet alleen beperkt tot games. Er zijn namelijk ook allerlei toffe statues en figures in de aanbieding. Neem bijvoorbeeld dit beeld van Aguilar uit de Assassin's Creed film. Het figuur is 14 inch groot en bijzonder gedetailleerd. De assassijn lijkt bijvoorbeeld erg veel op Michael Fassbender die in de film de hoofdrol speelde.
Het beeld wordt geleverd met een kartonnen drieluik dat je als achtergrond neer kunt zetten bij het beeld. Maar laten we eerlijk zijn: hij komt het beste tot zijn recht als je deze assassin in de vitrine zet bij Altair, Ezio en de andere assassijnen.
Het Assassin's Creed Collector's Edition Statue is nu voor 18,99 euro te koop in plaats van 83,49 euro bij Zavvi.
kingdom hearts 3 review 145489 4f1575961422

Kingdom Hearts III

Een deal die zo dik is dat je deze eigenlijk niet mag missen is Kingdom Hearts III. De game uit de stal van Square Enix combineert de werelden van Final Fantasy en Disney tot een enorm avontuur dat je tientallen uren mee zal slepen. Wij beoordeelden de game niet voor niets zo positief in onze review.
Als je de game nog niet hebt dan is dit de ultieme kans om hem aan te schaffen, want hij is nu slechts 17 euro op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Deze deal is te vinden op Allyourgames.nl
samsung galaxy s10 release onthuld komt in drie varianten 147407 1f1576745643

Samsung Galaxy S10 Plus

Coolblue heeft deze week ook een heerlijke deal voor je klaar staan. Tenminste, als je ergens 750 euro hebt liggen. Met dit bedrag kun je namelijk de bezitter worden van de Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB. Het toestel maakt met maar liefst vijf camera's in iedere situatie scherpe foto's en laat je video's schieten in 4K resolutie
Het scherm van de Galaxy S10 Plus is vrijwel randloos en met de krachtige processor draai je de zwaarste apps zonder moeite. Zocht jij nog een nieuwe Android telefoon? Grijp dan deze week je kans! De Samsung Galaxy S10 Plus is een van de toestellen die in 2019 met de beste smartphonecamera's voorbij kwamen.
death strandingf1576745741

Death Stranding

De eerste game uit de nieuwe studio van Kojima is natuurlijk Death Stranding. De game is nog niet zo lang uit en dus zou je normaal gesproken gewoon 60 euro neer mogen leggen voor de blockbuster. Alleen bij Game Mania is Death Stranding nu als dikke deal te krijgen voor maar 49,99 euro.
De game draait om Norman Reedus die in de huid kruipt van Sam Bridges. Dit keer hoeft hij niet tegen zombies te vechten, maar moet hij ervoor zorgen dat de wereld weer met elkaar kan communiceren. Zijn tocht is een lange en barre die bovendien vol gevaren zit. Overal en nergens verschuilen zich dodelijke wezens die hem willen stoppen. Norman Reedus is niet de enige bekende die in Death Stranding schittert. Onder anderen Mads Mikkelsen, Guillermo Del Toro en Lindsay Wagner komen voorbij in deze unieke game!
re2pjrg

Xbox Gamepass Ultimate 3 maanden

Via Microsoft is deze laatste deal van de week te vinden. Als Xbox One bezitter kun je momenteel aan de slag met de Gamepass Ultimate. Met deze Gamepass variant kun je online tegen anderen gamen, maar krijg je ook toegang tot een hele bibliotheek vol spellen die je gedurende je abonnement gratis kunt spelen. Er zit van alles tussen van oude tot gloednieuwe games en van indie games tot aan de grootste blockbusters. Speel bijvoorbeeld gratis Gears 5 of ga aan de slag met Halo op je PC.
De Ultimate variant van Xbox Gamepass is nu te koop voor 1 euro. Eigenlijk is dit een abonnement voor één maand,m maar je krijgt er nu gratis nog twee bij. Je krijgt dus in totaal 3 maanden toegang en daarna gaat je abonnement vanzelf verder tegen de reguliere prijs van 13 euro per maand.

Deals van de week

Dat zijn de beste deals van deze week. Er is natuurlijk nog veel meer voordeel te halen. Bijvoorbeeld bij Allyourgames.nl, waarover Luuc eerder deze week al schreef in zijn special. Scoor ze zolang je kan!