Tien leuke kerstcadeaus voor haar in 2019

Article
donderdag, 19 december 2019 om 10:00
De gezellige kerstavonden zijn er alweer bijna. Met zijn allen lekker gourmetten of lekker knus met zijn tweetjes rond de kerstboom zitten. Iedereen viert het op zijn eigen manier. Maar onder bijna iedere kerstboom liggen cadeaus. Zoek jij nog een leuk cadeau voor haar? Wij geven je tien leuke kerstcadeaus als tip die je voor haar in kunt pakken.

Nintendo Switch Lite

We trappen deze lijst met tien cadeaus voor haar af met de nieuwste aanwinst van Nintendo: de Nintendo Switch Lite. Deze versie van de Switch is speciaal ontworpen voor handheld Gaming en komt in verschillende kleuren zoals geel en blauw. Alle spellen die voor de Switch uitgekomen zijn kun je op deze handheld spelen waar je maar wil. Een ideaal cadeau dus!
Jammer genoeg worden er momenteel nog geen games bij de Switch Lite meegeleverd maar dat geeft je misschien gelijk inspiratie voor een tweede cadeau. Wat te denken van Luigi's Mansion 3 of New Super Mario Bros. U Deluxe?
De Switch Lite is te koop bij Game Mania voor 209 euro.
0805 gen4 learn more hero2 desktop 1f1576441334

Fossil Sport Gen 4 S

Als je een dame aan je zijde hebt die verzot is op sporten, maar wel in contact wil blijven tijdens het sporten,is dit misschien een toffe optie. De Fossil Sport Gen 4S is namelijk een smartwatch die je je berichten laat lezen, maar ook je telefoon laat opnemen (mits je een draadloze headset hebt).
Daarnaast kun je met het horloge je Spotify Playlist bedienen en houdt het klokje ook nog eens je sportieve prestaties bij. Vanzelfsprekend is de Sport Gen 4S spatwaterdicht en daarmee zweetbestendig.
Voor een luttele 179 euro kun je de Fossil Sport Gen 4 S om haar pols doen. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je deze eerst even ingepakt onder de kerstboom legt.
366988waf1576442034

Harry Potter badjas

Staat bij jou de kast vol met haar Harry Potter boeken? En is ze iemand die wel van een beetje luxe houdt? Dan is deze luxe Harry Potter badjas misschien wel wat. Met deze badjas kan ze haar favoriete huis vertegenwoordigen.
Zo is er een badjas van het huis Slitherin, Ravenclaw en Gryffindor compleet met de corresponderende huiskleuren rood of groen. De badjassen zijn daarnaast voorzien van het teken van het huis op de rug en in het klein op de borst. Een ideaal cadeau voor de Potter fanaten.
De Harry Potter badjassen zijn bij Large.nl te koop voor ongeveer 45 euro.
10hrs play clip2 f02f1576442436

JBL Clip 3

Als je een tof cadeau onder de boom wil leggen voor een muziekfanaat, dan zit je met de JBL Clip 3 goed. Deze kleine bluetooth speaker heeft maar liefst 10 uur speeltijd en is voorzien van een haak waarmee deze opgehangen kan worden. Daarbij is de speaker waterdicht waardoor deze meegenomen kan worden in bad.
Door deze speaker cadeau te geven kun je haar dus een heerlijk bad met muziek cadeau doen. En als ze dan klaar is met badderen kan ze gelijk de Harry Potter badjas aan doen die we eerder al als tip gaven!
De JBL Clip 3 is te koop bij bol.com voor 48 euro.
lionkingf1576442663

Disney 4K Blu-ray

De films en tekenfilms van Disney betoveren al jaar en dag iedereen. Het toeval wil dat Disney de laatste tijd behoorlijk druk is met het opnieuw uitbrengen van haar tekenfilms in een live-action versie. Dat zijn natuurlijk de ideale cadeaus voor onder de kerstboom.
Neem bijvoorbeeld de live-action remake van Lion King of Aladdin. De films waren in tekenfilmvorm al geweldig, maar als je de live-action remake bekijkt zie je alles alsof het zomaar echt kan gebeuren. Een dergelijke film moet je natuurlijk wel in 4K kijken, dus schaf als je hiervoor gaat gelijk deze versie aan.
De Disney live-action remake 4K Blu-ray films zijn te koop op zavvi.nl voor ongeveer 30 euro per stuk.
razer kraken quartz gallery01f1576442801

Razer Kraken Quartz Gaming Headset

Headsets krijg je tegenwoordig in alle soorten en maten, maar ook in alle kleuren. Voor iedere gamer is er wat wils. Neem bijvoorbeeld de Razer Kraken Quarta Gaming headset. Deze is in het wit te koop, maar ook in een toffe roze kleur, speciaal voor de dames. De Kraken Quartz is een bedrade stereo headset die voor krachtig en helder geluid zorgt.
Op de kabel van de headset zit een volumeregelaar en de koptelefoon zelf is voorzien van koelende kussens. Daarbij is de Quartz geschikt voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en voor mobiele apparaten.
De Razer Kraken Quartz Gaming headset is te koop bij bol.com voor 95,99.
schermafbeelding 2019 10 28 om 223027f1643805478

Apple airpods

Als je een iPhone hebt is de volgende op de lijst eigenlijk onmisbaar. Bij een iPhone horen namelijk simpelweg draadloze oortjes in de vorm van Apple airpods. Deze draadloze oordopjes worde geleverd in een charging case en zijn geschikt voor ieder recent type iPhone. Je kunt er niet alleen mee bellen en naar je muziek luisteren, maar ook Siri bedienen door gewoon Hey Siri te roepen.
De Apple airpods zijn te koop voor ongeveer 160 euro bij Media Markt.
pikachu scarff1576443138

Pikachu sjaal

Heb jij een vriendin die helemaal into Pokémon is? Dan is dat natuurlijk de ideale insteek voor een leuk cadeau voor haar onder de boom. Als je even naar buiten kijkt zie je ook dat het flink guur aan het worden is. Combineer die twee factoren en je hebt het ideale cadeau: een Pikachu sjaal!
Deze sjaal houdt je liefje lekker warm als ze de kou trotseert en is helemaal bekleed met afbeeldingen van de kleine gele Pokémon. De sjaal is geheel van Polyester gemaakt en lekker lang.
De Pikachu sjaal is te koop bij Nedgame voor 18 euro.
life is strange 2 episode 5 2f1576223056

Life is Strange 2

Even geleden heeft ontwikkelaar DONTNOD het laatste deel van Life is Strange 2 uitgebracht. De verhalende game die in totaal 5 afleveringen kent is nu in zijn geheel te koop voor Xbox One en PlayStation 4. De game is een emotionele achtbaanrit die je keuzes laat maken en je morele kompas daarbij flink op de proef stelt.
Het verhaal volgt Sean en Daniel, twee broers die gedwongen moeten vluchten na een dramatische gebeurtenis. Hun doel is het bereiken van de Mexicaanse grens, maar dat is zo makkelijk nog niet. Onderweg maakt het duo van alles mee dat ze zal tekenen voor het leven.
Life is Strange 2 is te koop bij bol.com voor 40 euro.
asterixxxl3f1576443355

Asterix & Obelix XXL3 Limited Edition

Een ideale game om samen te spelen (en dus ook een beetje een cadeau voor jezelf) is Asterix & Obelix XXL3. Deze game laat je in de huid van het gallische duo Asterix en Obelix kruipen die het weer aan de stok krijgt met hordes Romeinen. Er mag dus flink geknokt worden, maar vergis je niet want dit keer is er ook genoeg puzzelplezier te vinden in de game.
Zoals in onze Asterix & Obelix XXL3 review te lezen is, is dit een ideale game om samen te spelen. De game is zelfs het leukst om samen te doorlopen en daarmee een ideaal cadeau voor onder de boom!
Asterix & Obelix XXL3 is te koop voor ongeveer 50 euro bij nedgame.nl.

De tien leukste kerstcadaus voor haar in 2019

Met deze tien leuke suggesties ben jij verzekerd van een leuk kerstboomcadeau in 2019. Welke van deze cadeaus leg jij dit jaar onder de boom? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties