De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 35)

  Deze week is het buiten flink stormachtig. Binnen is het allemaal wat rustiger, maar zo net na de warme periode is er ook een storm aan aanbiedingen op het web te vinden. Wij zetten de beste deals op games en tech van week 35 voor je op een rij.

  PlayStation Plus met flink wat korting!

  Sony heeft op dit moment een ware megadeal lopen. Als je nog geen PlayStation Plus abonnement hebt, dan kun je deze nu aanschaffen met flink wat korting. In de PlayStation Store kost een 12 maanden abonnement je namelijk op dit moment geen 59,99 euro, maar tik je deze op de kop voor 44,99 euro. De aanbieding geldt tot en met 1 september 11:00 uur, dus wees er snel bij!

  Jagen op deals bij iBood

  Op iBood regent het de hele dag door aanbiedingen. De website biedt altijd wel iets tegen een ontzettend scherpe prijs aan. Zo kun je momenteel deelnemen aan de iBood Hunt, waarbij verschillende producten de revu passeren en tijdelijk extra voordelig te koop zijn. Let wel, de aanbiedingen zijn maar korte tijd van toepassing dus sla snel je slag voor het te laat is.

  Naast de iBood Hunt kun je op de website ook genieten van deals op tech zoals smartphone accessoires. Zo kun je voor de messcherpe deal gaan op de Fitbit Inspire HR inclusief een Aria Air, maar zijn er nog talloze andere deals te vinden. Denk aan een snelllaadkabel voor je Android toestel of een universele lader voor je iPhone én USB C-apparaten. Daarnaast kun je op de pagina ook powerbanks scoren voor een scherpe prijs.

  iBood biedt momenteel ook een paar toffe PS4 games aan. Zo koop je LEGO Star Wars: The Force Awakens of LEGO: The Movie 2 nu voor 15,95 euro. Voor Xbox One koop je nu LEGO DC Supervillains voor 15,95 euro.

  Back to School bij Media Markt

  Media Markt zit midden in haar Back to School aanbieding. Tot en met vandaag 30 augustus scoor je in de webshop scherpe deals op onder andere laptops, chromebooks en tablets. Handig, want die heb je nodig om het nieuwe schooljaar goed voorbereid te starten!

  Naast deze deal op laptops en chromebooks heeft Media Markt ook deals op games en consoles op het moment. Zo koop je de Nintendo Switch nu voor 319 euro en heb je The Last of Us Part 2 al in huis voor 49 euro.

  Spongebob: Battle For Bikini Bottom Rehydrated bij bol.com

  Bol.com heeft deze week een scherpe deal die je meevoert naar Bikini Broek op de Nintendo Switch. Spongebobs heruitgevonden avontuur is daar namelijk in de aanbieding waardoor je van alle onderwaterfiguren kunt genieten voor een prikkie.

  Het avontuur van Spongebob in Bikinibroek recenseerden wij eerder al, waarbij ons opviel dat de game er erg gelikt uitziet. De besturing vergt alleen wat tijd om aan te wennen. Wij beloonden de game met een 6.5 in de review.

  Capcom

  Nostalgie in huis halen met de Capcom Home Arcade

  Als je echt wil proeven hoe het vroeger was om in de arcadehal te genieten van je favoriete games, dan zit je met de Capcom Home Arcade goed. De arcadecontroller is een plug-en-play-arcademachine voor twee spelers. Op de Home Arcade vind je 16 van de beste Capcom games zoals Final Fight, Mega Man The Power Battle, Strider en Super Puzzle Fighter II Turbo.

  Het iconische Capcom logo zorgt er daarbij voor dat je ook nog iets tofs hebt om naar te kijken naast al het gameplezier dat deze arcadecontroller je oplevert.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.