Megadeal: 12 maanden PS Plus nu met 25 procent korting

News
dinsdag, 25 augustus 2020 om 16:00
ps plus february 2018f1598362750
Als je momenteel geen PlayStation Plus abonnement hebt, heeft Sony een lekker buitenkansje voor je. in de PlayStation Store kun je namelijk een 12 maanden PS Plus abonnement scoren met 25 procent korting. De aanbieding loopt tot 1 september, dus wees er snel bij!
De aanbieding die Sony momenteel in de PlayStation Store heeft, geeft je 25 procent korting op een PlayStation Plus abonnement. Normaal gesproken kost een PlayStation Plus abonnement je 60 euro, maar door de 25 procent korting betaal je nu nog maar 44,99 euro. Dat is lager dan de prijs van een PS Plus abonnement op welke plek dan ook.
Er is wel één voorwaarde aan het abonnement verbonden: je mag geen lopend PlayStation Plus abonnement hebben. De aanbieding geldt tot en met 01 september 2020 om 11:00 uur.

PS Plus abonnement met korting geeft meer voordelen

Het PlayStation Plus abonnement geeft je eenmalig een besparing van ongeveer 15 euro op de normale prijs. Daarna kun je 12 maanden ongestoord genieten van de vele voordelen die het biedt. Zo geeft Sony PS Plus leden korting op een aantal games in de PlayStation Store, zijn er elke maand gratis games te downloaden via de gratis PS Plus Line-up. Daarnaast kun je met een PS Plus abonnement online met je vrienden en vriendinnen gamen.
Let wel even op als je deze deal scoort, na 12 maanden wordt je abonnement vanzelf verlengd. Je betaalt dan de normale prijs van 59,99 euro. Dit kun je na het afsluiten van je abonnement wel aanpassen.

Populair Nieuws