Wat heb jij deze week uitgespeeld. gekocht of gekeken? (week 35)

  Het was een week met veel gedoe. We regen een storm op ons dak en de aftrap van gamescom 2020 zorgde voor een kleine storm aan nieuwe game informatie. We hebben ook niet stilgezeten deze week, want er is weer veel gekeken en gespeeld. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Marcus

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Luigi's Mansion
  Gekeken: -

  Luigi's Mansion staat al enige tijd op mijn radar en in principe had ik ook al jaren de hardware in huis om de game te kunnen spelen. Desondanks heb ik de game tot dusver nooit gespeeld, waarom precies kan ik ook niet zeggen. Hoe dan ook, ik heb nu de 3DS versie van de eerste Luigi's Mansion in huis en ik heb de intentie om hem binnenkort te spelen. Wie weet heeft de serie er binnenkort een fan bij.

  Theo

  Uitespeeld: Battletoads
  Gekocht: -
  Gekeken: Hunters

  Deze week ben ik volop het nieuwe avontuur van Pimple, Zitz en Rash gedoken. De Battletoads zijn eindelijk terug van weggeweest en hoe! Met een compleet nieuwe tekenfilmlook sla je de ene na de andere vijand de vernieling in. Tussendoor moet je ook nog allerlei obstakels ontwijken op een hoverbike en krijg je allerlei andere genres voorgeschoteld. De game heeft me ontzettend vermaakt en gaat de de komende tijd ook nog wel vaker doen! Check de review hier!

  Daarnaast ben ik tijdens de storm die over ons land raasde aan de slag gegaan met de Amazon Prime Video serie Hunters. De serie draait om een groep Joodse mensen die de jacht op nazi's geopend hebben. Het blijkt namelijk dat er in de Verenigde Staten duizenden nazi's verborgen zitten met een geheime agenda. Al Pacino speelt de aanvoerder van het stel en er is een toffe rol weggelegd voor Josh Radnor (How I Met Your Mother).

  Battletoads

  Verkijgbaar vanaf 20 august 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.