De beste demo's die je moet spelen voor E3 begint - Voor de E3 nog

  Dit zijn de beste demo's die je moet spelen voor E3 begint! De E3 komt eraan en dat betekent dat we weer flink wat mogen gamen. Maar voor het zover is, zijn er nog voldoende games om de sfeer van te proeven. Ben jij zover?

  Bij het samenstellen van de lijst is rekening gehouden dat er voor elke console en ook PC iets tussen staat. Op die manier is er voor jou altijd iets om uit te proberen.

  Detroit Become Human (PS4)

  We starten de lijst met demo's die je moet spelen met Detroit Become Human. Met deze demo kun je de eerste scène van het spel spelen, zodat je vast de sfeer kunt proeven die deze game gaat bieden. Daarna kun je na je aankoop direct vanaf daar doorspelen.

  Na het succes van van andere Interactive Dramas als Heavy Rain, is recent Betroit Become Human verschenen. In deze nieuwe game volgen we een nieuw verhaal vol androïden. Deze worden in Detroit ingezet om de rotklusjes op te knappen. Nadat de robots als grofvuil worden behandeld, keren ze zich daarentegen flink tegen de mens.

  In de Detroit Become Human review kreeg de game maar liefst een 8.5. Wil jij zelf de game zelf ervaren dan is dit nu mogelijk via een demo in de PlayStation 4 Store. Op die manier kan jij proeven of Sony wel of niet een exclusief pareltje heeft binnengehaald.

  Forza Horizons 3 (Xbox One)

  Het is aannemelijk dat er een nieuwe Forza game op komst is en dat we hier mogelijk tijdens de E3 meer over gaan horen. Eerder lekte al onder andere dat er een nieuwe Forza game komt doordat Walmart per ongeluk games te vroeg beschikbaar stelde in haar winkel. Er lekten ook andere games die al zijn bevestigd, zoals Rage 2 en een nieuwe Assassin's Creed.

  Forza 3 is enorm goed ontvangen. In de Forza 3 review kreeg de game maar liefst een 9.0, omdat je er heerlijk in weg kunt racen en het spel ziet er erg goed uit. Daarnaast is er ook een campaign die je co-op kunt doen en kun je auto's naar hartelust zelf aanpassen zodat je met stijl over die racebanen kunt scheuren.

  Met deze demo kan jij alvast over de banen scheuren. Het is een vrij grote game van 20GB die je ook al laat zien hoe de De hdr-functie werkt. Deze moet ervoor zorgen dat je meer detais ziet Dit kan enkel en alleen in combinatie met de Xbox One S en een hdrtv.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (Steam)

  Voor de PC Gamers is er ook een titel in deze special opgenomen. Zodoende kun jij via Steam aan de slag met een demo van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Mocht jij naast de PC ook op console gamen dan is deze titel leuk als voorbereiding op de komende Kingdom Hearts 3 die dit jaar nog naar de Xbox One en PlayStation 4 komt.

  Dit deel van Final Fantasy neemt je op avontuur in één van de meest verkopende franchises. Opnieuw krijg je een typische RPG. Dit keer kan je alleen een team vormen met meerdere mensen over heel de wereld. Op die manier hoef jij je avontuur niet in je eentje te doorstaan.

  Dezelfde game kwam ook naar PlayStation 4 en Xbox One. De game werd in de Final Fantasy XIV A Realm Reborn Review met een 8.5 beoordeeld.

  Octopath Traveler (Switch)

  Als jij van Japanse RPG's houdt dan kun jij in Octopath Traveler naar hartelust vijanden in elkaar meppen met zwaarden, dolken en magische spreuken. Met je helden doorloop je verschillende avonturen waarbij je regelmatig zult worden lastiggevallen door vijanden die proberen om je avontuur zuur af te laten lopen.

  Eerder schreven wij al een Octopath Traveler preview. Zodoende speelden wij al een klein deel van het spel op het kantoor van Nintendo Benelux. Daarentegen kun jij ook alvast een kleine sneak peak meemaken van wat deze game te bieden heeft. In de Nintendo eShop van jou Switch kun je namelijk een demo vinden.

  De demo laat je voornamelijk kennis maken met het uitgebreide turn-based vechtsysteem van Octopath Traveler. Zo maak jij al mee hoe het is om de zwaktes van vijanden tegen ze te gebruiken. Zodoende moet jij zelf ontdekken waar vijanden zwak tegen zijn.

  Little Nightmare (PS4) onder beste demo's die je moet spelen

  Wanneer jij van een nachtmerrie op zijn tijd houdt, dan is het een toffe ervaring om Little Nightmares er eens bij te pakken. Het spel wordt nooit echt eng, maar biedt een hoop sfeer en zo nu en dan wat jumpscares. In het spel speel jij met Six, een meisje dat erg onschuldig oogt, maar een stuk minder onschuldig blijkt. Haar ware aard komt namelijk naar boven in een helse ontsnappingpoging uit een duister spookschip.

  Little Nightmares is op verschillende consoles en ook op PC uitgegeven. Op het moment kun je gratis genieten van de demo van deze game op PlayStation 4. Eerder schreven wij ook een Little Nightmares Switch review waarin de game een 8.0 kreeg. De PlayStation 4-versie werd met een 9.0 nog beter ontvangen omdat deze net wat strakker in elkaar zat.

  De demo bevat een klein deel van het spel, zodat je alvast een deel van het verhaal kunt meepikken. Als je het hele verhaal wilt volgen, dan moet je de volledige versie aanschaffen.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.