Cyber Monday 2017 tips - Geen mosterd na de maaltijd

  Het is Cyber Monday!. En ook dit jaar zijn er weer de nodige kortingen. Weet je alleen niet wat te kopen? Dan hebben wij hier tien Cyber Monday 2017 tips voor je. Lees dus snel verder!

  Borderlands The Handsome Collection - 10 euro

  De Borderlands-games staan bekend als enorm sterke shooters, al is het wel een tijdje geleden dat Borderlands The Pre Sequel en Borderlands 2 uitkwamen. Dat begreep 2K ook, want begin 2015 verscheen Borderlands The Handsome Collection, een bundel van de twee laatste games en al haar DLC. En laat die collectie nou net voor een tientje te koop staan bij Game Mania.

  Xbox Live Gold (3 maanden) - 11,99 euro

  Kom je er net als ondergetekende net achter dat je Xbox Live Gold abonnement is afgelopen? Wees dan niet getreurd, want een abonnement van drie maanden is met Cyber Monday goedkoper dan ooit. In de Microsoft Store kost een driemaandelijks lidmaatschap nu 11,99 euro. Koester deze Cyber Monday tip!

  Microsoft Surface Pro 4 - 799,20 euro

  Van 1000 euro naar bijna 800 euro, dat is een flinke prijsverlaging. Een prijsverlaging die de Microsoft Surface Pro 4 in de Microsoft Store ondergaan heeft met Black Friday én Cyber Monday. Het betreft dan wel de standaard versie met 128 gigabyte aan opslag ruimte, een Intel Core m3 en 4 gigabyte aan RAM geheugen. Prima specificaties voor een gelikte, lichte tablet die je met een toetsenbord zo omtovert in een veredelde laptop.

  Macbook Pro 13 (128 GB) - 1341,89 euro

  Oké, meer dan 1340 euro voor een laptop blijft veel gek, maar voor diehard Apple liefhebbers is dit net geen zakgeld. Bij Central Point kost de Macbook Pro 13 met 128 gigabyte aan opslag en een Intel Core i5 processor van de zevende generatie nu 1341,89 euro. Ideaal is dat je de laptop bij aankoop zelf kunt configureren. Wel vervalt de hierboven genoemde prijs dan, want wordt afhankelijk van wat je aanpast.

  Uncharted: The Lost Legacy - 19,99 euro

  Sony verraste ons op de vorige PlayStation Experience een beetje door nog in het jaar van Uncharted 4 al een nieuw deel aan te kondigen. Snel bleek dit om een soort standalone DLC te gaan die niet full priced in de winkels zou komen te liggen. Met Cyber Monday al helemaal niet, want dan kost de game slechts 20 euro.

  In Uncharted The Lost Legacy gaan we voor de verandering niet aan de slag met Nathan Drake. Nee, die heeft met Uncharted 4 een mooi afscheid gekregen. In The Lost Legacy gaan we aan de slag met Chloë uit het tweede deel en Nadine, één van de vijanden uit Uncharted 4. Zijn jullie ook benieuwd hoe deze twee bij elkaar gekomen zijn?

  Uncharted 4 - 19,99 euro

  Als we Uncharted: The Lost Legacy benoemen in deze special over Cyber Monday koop tips, dan mag Uncharted 4 voor 20 euro natuurlijk niet ontbreken. Naast dat dit één van de beste games van 2016 is, is het voor doorgewinterde Uncharted fans wel een heel bijzonder deel. Dit is namelijk de laatste game waarin hoofdpersonage Nathan Drake voorkomt. Koop dus maar gelijk een doos tissues met korting.

  iPhone 8 - 780,45 euro

  Ja, ook de nieuwbakken iPhone 8 is in de korting gegaan voor Cyber Monday. Bij Central Point kun je de in september uitgekomen telefoon van Apple voor iets meer dan 780 euro aanschaffen. Dit betreft dan de versie van 64 gigabyte aan opslagruimte in een grijze kleur. Dan heb je in ieder geval een geldige reden om te gaan kokketeren met je nieuwe mobiel.

  FIFA 18 met een tas - 39,99 euro

  Dit is niet een zoals je ze vaak tegen gaat komen. Wehkamp biedt namelijk FIFA 18 aan met een speciale rugzak voor 40 euro, terwijl de game nog niet eens twee maanden geleden uitgekomen is en gewoon nog veel verkocht wordt.. Mocht je nog op school zitten, dan ben je met deze rugtas sowieso de man op het schoolplein.

  Gran Turismo Sport - 19,99 euro

  Iets meer dan een maand geleden verscheen Gran Turismo Sport voor de PlayStation 4. De game werd erg goed ontvangen, kreeg een 8 in onze review en wordt nog altijd up-to-date gehouden door de makers. En toch kost die zometeen met Cyber Monday 20 euro. Snel halen als je van realistisch autoracen houdt!

  Horizon Zero Dawn - 22,99 euro

  Horizon Zero Dawn zit een beetje in hetzelfde schuitje als GT Sport. Beide games zijn niet zo heel oud, zijn erg goed en kosten bij Intertoys toch flink wat goedkoper geworden. Niet dat we dat erg vinden, want Horizon Zero Dawn is een top game in de meest pure zin van het woord. Dat wordt dus flink wat robotdino's de stuipen op het lijf jachen, mocht je de game kopen.

  Cyber Monday 2017 tips - Een overzicht

  Ook al is het nog Black Friday, een vooruitblik naar Cyber Monday kan geen kwaad. Normaal gesproken is het ook zo dat de meeste deals van Black Friday ook gelden voor die maandag erop. Daarom is het zeker handig om een kijkje te nemen in ons Black Friday 2017 overzicht. De meeste deals daarvan gelden ook voor Cyber Monday, behalve als er ergens in de tabel staat dat de actie niet tot en met 27 november (Cyber Monday) geldig is.

  Gran Turismo Sport

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.