Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Roy

  Ik nam mezelf voor niets te halen, maar helaas: niet gelukt. Zondag even een kijkje genomen in de PlayStation Store en op Steam en dat eindigde met F1 2017 voor de PS4 en Abzû en Telltales Batman voor PC. Alles bij elkaar 48 euro en totally worth it.

  Gino

  Ik aasde al een tijdje op Assassin's Creed Origins en toen die vrijdag voor 40 euro op bol.com stond, greep ik gelijk naar mijn portemonnee. Daarna had ik me voorgenomen dat het daar wel bij bleef, totdat ik Deus Ex: Mankind Divided en Hitman: The Complete First Season voor een bijzonder lage prijs voorbij zag komen, dus die gingen er ook nog bij in. Daarnaast heb ik ook nog Fallout 3 GOTY en XCOM: Enemy Unknown voor de laptop gekocht. Een relatief dure vrijdag dus.

  Kevin

  Op Black Friday heb ik verschillende films op bol.com gekocht omdat je 3 films voor 25 a 20 euro kon kopen. Leuk als Sinterklaascadeautjes! De films die ik kocht zijn Fantastic Beast and Where To Find Them, The Girl On The Train, The LEGO Batman Movie, Storks, Kung Fu Panda 3 en The Croods.

  Marijn

  Tijdens Black Friday heb ik mijn inkopen eigenlijk heel minimaal gehouden. Ik heb de nieuwe Gran Turismo gekocht voor slechts 20 euro en voor 7,50 euro kon ik South Park: The Stick of Truth ook niet laten liggen. Ik vind de nieuwe Gran Turismo tot nu toe super tof en ik kan niet wachten om met South Park aan de slag te kunnen.

  Theo

  Black Friday was voor mijn bankrekening behoorlijk zwaar. Al 's ochtends begon het met South Park the Fractured But Whole, Dragon Ball Xenoverse 2, Final Fantasy XII The Zodiac Age en Sonic Forces.' S middags kwam daar nog veel meer bij met onder andere The Last Guardian, Wolfenstein the New Order, God of War III Remastered en Dark Souls III. Uiteindelijk is het niet eens bij games alleen gebleven, maar heb ik ook nog shirts en dergelijke lopen shoppen.

  Lucas

  Om 00:00 uur zat ik met mijn bankpas in de aanslag om optimaal op korting te kunnen jagen. Naast dat ik een aantal essentiele kledingstukken (Bizzey, red) heb binnen geharkt heb ik natuurlijk ook de nodige games en films laten bezorgen. Ik heb The Dark Knight trilogie op Blu-Ray gekocht, Call of Duty: WWII, Mafia III, Gears of War 4 en een nieuwe controller gekocht. Lang verhaal kort: het gat in m'n portemonnee is nog groter geworden dan dat 'ie al was!

  Wat zijn jouw Black Friday aankopen?

  Zoals je hebt kunnen lezen hebben wij in ieder geval de nodige (en niet nodige) Black Friday aankopen gedaan. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar wat jij gekocht hebt tijdens Black Friday. Laat het ons weten in de comments!

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.