Welke console had het beste jaar? - XGN Doe Mee

  De oliebollen rollen al over onze vloer en bij de laatste XGN Doe Mee van 2018 maken wij de balans nog een keertje op. De beste game volgens jullie hebben we al gehad, nu kijken we welke console het beste jaar had. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer wilde de Doe Mee graag jullie favoriete game van het jaar weten. 2018 is bijna voorbij en de balans is opgemaakt voor vele XGN’ers, evenals de redactieleden. Maar het gaat nu even om jullie games en wij zagen de grotere titels natuurlijk langskomen: God of War, Assassin’s Creed Odyssey en ook Red Dead Redemption 2. Zoals Tobias Kaa al aangeeft:

  Tobias Kaa - Level 4

  Heb nog niet alles dat uitgekomen is dit jaar gespeeld, maar ik denk dat er niets zal tippen aan Red Dead Redemption 2. Ja, de game kent een langzame start, maar als je daar eenmaal doorheen bent is het een emotionele achtbaanrit van een zéér hoog niveau. Dat men heeft moeten overwerken om dit kunstwerk af te leveren geloof ik graag.

  Ook de XGN Doe Mee mist nog veel titels van dit jaar, evenals de jaren ervoor, en de backlog zal bij velen ook nog wel gestaag groeien. Maar Rockstar Games heeft zich dit jaar laten zien en het gigantische succes van Red Dead Redemption 2 beaamt dat. Het is wachten wat de ontwikkelaar in de toekomst toont.

  Goed, het is de laatste XGN Doe Mee van 2018 en wij willen graag weten wat jullie nu precies van het jaar vonden. En dan wel in de termen van welke console het beste jaar had. Onze vraag is dan ook:

  Welke console had het beste jaar?

  De PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 of Xbox One; welke console had het beste jaar? En dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar jullie meningen welke console dit jaar echt met kop en schouders boven de rest uitstak en om welke reden dat precies is.

  Vertel hieronder welke console het beste jaar had volgens jou en leg ook even uit WAAROM die console juist een topjaar had. Dan zien wij jullie volgende week terug bij de eerste XGN Doe Mee van 2019. Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en let natuurlijk op met het vuurwerk. Een goed weekend en een spetterend oud en nieuw gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.