De top 5 gekke gadgets op CES 2015

Article
woensdag, 07 januari 2015 om 15:08
xgn google image
De CES 2015 top 5 toppers hebben we al besproken, en nu is het tijd voor de wat minder in het oog springende items! De gekste of meeste opvallende gadgets en producten vatten we hier samen in de top 5 gekke gadgets!

Rollker rolschoen

De Segway-achtige schoen zorgt er met behulp van wieltjes en een controller voor dat je al wandelend al gauw met 10 km/u vooruit snelt. De Rollker zou in 2016 voor productie klaar moeten zijn.
top 5 gekke gadgets
Ziet het er meer of minder debiel uit dan op een Segway rijden denken jullie?

Origami Stroller Kinderwagen

Waarschijnlijk zullen de meesten van jullie hier geen last van hebben, aangezien onze doelgroep niet uit moeders bestaat. Het opvouwen van een kinderwagen schijnt nogal tricky te zijn soms, maar daar hebben de mensen van '4 Moms' een oplossing voor.
De Origami Stroller, vernoemd naar de Japanse kunst van het vouwen van papier, kan zichzelf met één druk op de knop opvouwen.

Ring deurbel

Tja, een deurbel is normaliter niet bepaald een geavanceerd stuk techniek. Dit keer wel! Want wat als er iemand aanbelt, en je bent niet thuis? Deze ramp willen de makers van Ring voorkomen.
Op je smartphone ontvang je bericht zodra er iemand aanbelt, en kun je zien wie er voor je deur staat. Zelfs in het donker is dit mogelijk dankzij infra-rood licht. De Ring is dus ook bruikbaar voor beveiliging van het huis.

High-tech slimme riem

We weten dat riemen eigenlijk altijd ondermaats presteren, maar er is ein-de-lijk een oplossing voor. De zogeheten "Belty" heeft een motortje waardoor de riem zichzelf afstelt naar de gewenste grootte!
top 5 gekke gadgets
Toegegeven, het ding ziet er best slick uit maar een prijs is nog niet bekend.
Met behulp van een app kun je je taille doorgeven zodat Belty zichzelf strakker of losser doet wanneer je zit of staat. Ook zou het je stappen en andere lichaamsactiviteiten kunnen bijhouden.
De uitvinding van de eeuw!

BBQ voor dummies

Deze BBQ/Grill/Oven is een prachtig stukje techniek. Als je wilt vermijden dat je burgers of kippenvleugeltjes niet gaar genoeg zijn maar juist perfect, helpt de Lynx SmartGrill je hierbij.
Je kunt invoeren wat je wil klaarmaken en hoe je het wilt hebben. Via de bijbehorende smartphone app en via audiovisuele hints van de BBQ zelf krijg je informatie over temperatuur, wanneer je de burgers kan omdraaien en wanneer je het klaar is om te eten.
top 5 gekke gadgets
Stemherkenning en sensoren zorgen ervoor dat je nauwelijks moeite hoeft te doen om een geslaagde BBQ-party op poten te zetten.
De prijs ligt tussen de 6000 en 9000 dollar, afhankelijk van de grootte. De mother of all BBQ's is vanaf maart verkrijgbaar en we hebben nu al zin in de eerste zomer BBQ!