Captain Marvel trailer analyse - Wat de eerste beelden ons vertellen

  Nog even en we kunnen Captain Marvel op het grote witte doek zien. De eerste trailer is onlangs uitgekomen, maar wat vertellen de eerste beelden ons precies? Er gebeurt een hoop tijdens de twee minuten durende video. Daarom hebben wij een Captain Marvel trailer analyse.

  Marvel heeft lang gewacht met het maken van een film met een vrouwelijke hoofdrolspeler, maar over enkele maanden draait Captain Marvel in de bioscoop. Terwijl DC al eerder met Wonder Woman kwam, heeft Marvel gewacht tot een goed moment voor Captain Marvel om haar verhaal te vertellen.

  De eerste officiële trailer is gisteren online gezet. En dit is onze Captain Marvel trailer analyse.

  Captain Marvel trailer analyse - Bekende gezichten

  Het verhaal speelt zich af 1990. Dit wordt meteen in de trailer laten zien omdat Carol Danvers in een winkel genaamd Blockbuster Video valt. Marvel heeft eerder al verteld dat ze elementen van de jaren 90 wil gebruiken. Als de film van Captain Marvel was uitgekomen in 1990, zou het in de winkel bij de actiefilms liggen. Vandaar dat dit de plek is waar Carol komt als ze door het dak valt.

  Enkele bekende gezichten verschijnen in de trailer. Zo zien we acteur Clark Cregg als Agent Phil Coulson in de jaren '90. Het logo van S.H.I.E.L.D wordt ook in enkele scènes getoond. We zien niet veel van de organisatie in de trailer, totdat er een scene voorbij komt waarin een Skrull alien wordt onderzocht.

  Marvel

  Ook Samuel L. Jackson is terug als de jonge Nick Fury, maar dit keer met beide ogen. De ontmoeting tussen Carol en Fury is erg belangrijk, omdat dit er uiteindelijk voor zorgt dat Nick Fury directeur van S.H.I.E.L.D. wordt. Fury stond namelijk op het punt om het op te geven, zoals hij in de trailer zegt. Hij begrijpt dankzij Carol dat niet iedereen een vijand is en dat je ook bondgenoten moet hebben.

  De Kree vs. de Skrulls

  Later in de trailer horen we Carol praten over herinneringen die ze heeft. Beelden van Carol rondom een vliegtuig vertellen meer over het begin van het verhaal. Carol Danvers was namelijk een Air Force officier. Na een explosie krijgt ze haar krachten.

  De Kree, een alienras, komen daarna in aanraking met Carol en merken dat ze speciale superkrachten heeft. Ze ontvoeren Carol en nemen haar uiteindelijk mee naar hun planeet voor experimenten. In de trailer lijkt het erop dat ze haar geheugen aan het wissen zijn.

  Kree Starforce strike team

  De scene daarna laat zien dat Carol met twee Kree soldaten naast zich loopt. Dit zal haar Kree Starforce strike team zijn. Rechts van Carol loopt Minn-Erva, gespeeld door Gemma Chan.

  De Skrulls Captain Marvel

  De Skrulls is een ander soort alien dat voor komt in de MCU. Er is oorlog tussen de Skrulls en de Kree, maar de aarde is daarbij betrokken. In de trailer zien we enkele seconden van de Skrulls in hun echte vorm. De aliens zijn namelijk gedaanteverwisselaars. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Carol in de trailer een oudere mevrouw slaat.

  Welkom terug Ronan

  Ronan the Accuser en Korath the Pursuer zijn twee personages die het niet overleefden in de Guardians of the Galaxy film van 2014. Omdat Captain Marvel zich afspeelt in 1990, is het niet gek dat Ronan in de trailer zagen. Het lijkt alsof hij naar de aarde kijkt, maar het is niet duidelijk wat er daarna gaat gebeuren.

  En de Avengers dan?

  Op het einde van Avengers: Infinity War zagen we dat Nick Fury een bericht verstuurde. Het logo van Captain Marvel werd getoond en een hoop mensen wisten al dat zij een grote rol zou spelen in het vervolg. In de trailer die gisteren is uitgekomen, zien we Carol met een apparaat rondlopen dat verdacht veel lijkt op de pieper van Nick Fury. Is Captain Marvel de heldin die de Avengers komt helpen in Avengers 4?

  Captain Marvel pieper

  Het is nu wachten totdat Captain Marvel en Avengers 4 in de bioscoop draaien. Kun je echt niet wachten en wil je meer weten over de Avengers film? Hier is de concept art van beide films te zien. Voor meer informatie over de Captain Marvel film, kun je de website bezoeken.

  Hebben wij volgens jou nog iets gemist in onze Captain Marvel trailer analyse?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.