Call of Duty WW2 Zombies tips - Ga eens even dood!

Article
zondag, 17 december 2017 om 9:30
xgn google image
Zombies in overvloed! Eén van de redenen voor veel gamers om de nieuwste Call of Duty in huis te halen: zombies are back bitches! De game mode is terug en beter dan ooit, er zijn weer allerlei toffe dingen te doen. En omdat je als beginner misschien wat moeilijker kan overleven, zijn dit de Call of Duty WW2 Zombies tips!

Strooien met geld!

Of je nou een beginner of een ervaren speler bent, dit is één van de belangrijkste Call of Duty WW2 Zombies tips. Gewoon kopen, alles wat er te kopen valt. Ondanks dat sommige inwoners van ons koude kikkerlandje het liefst het geld in de zak willen houden, moet je die 'Jolts' in zombies gewoon blowen!
Je kunt namelijk allerlei toffe dingen kopen en er zijn gewoon goede wapens die aan de muur hangen, dus als je bang bent om een goed wapen kwijt te raken, dat hoeft niet. Sommige wapens aan de muur zijn gewoon prima te gebruiken nog in de hogere hordes van zombies. Daarnaast kun je ook armor en andere perks kopen die zeker de moeite waard zijn!
122924

Tesla Gun

Wanneer je de hoofddoelen van het spel volgt dan zul je na een tijdje de Tesla Gun unlocken. Dit wonder wapen kun je dus gewoon gratis oppikken. Althans, gratis, je moet er natuurlijk wel wat arbeid voor leveren en een aantal zombies voor killen, maar dat is het zeker waard.
De Tesla Gun is een krachtig wapen dat de zombies in de 'vroegere' rondes meteen vermoordt, wanneer het wapen de zombies niet in één keer vermoordt zullen ze alsnog flink trager en afgezwakt worden. Een prima wapen dus dat je later in de game ook nog kan upgraden.
122926

Ren weg voor die groten, tenzij...

Na een tijdje zullen er verschillende soorten zombies op je jagen, van snelle irritanten bromvliegzombies tot uitgehongerde lelijkerds met een veel te grote en zware bom op z'n rug. Nu kun je deze zombies nog wel makkelijk doorzeven met je overhitte vuurwapens, maar er is een grote meneer die zich wel heel lastig bij de dood neerlegt.
Deze zombie heeft een soort van zwaard als arm en telkens als je bij hem in de buurt komt zal hij je raken. Ook als je op deze ondode schiet maak je hem kwaad en komt hij als een kip zonder kop op je afrennen. Ren dus weg van deze meneer en laat hem met rust, want met normale kogels gaat deze zombie heel moeilijk dood.
Nu is het een verademing als deze zombie nog doder neervalt op de grond en in plaats van dus al je kogels op te maken eraan, kun je deze zwaardzombie ook met je Tesla Gun neerhalen. Het kost een paar kogels, maar dat is het meer dan waard. Eén Call of Duty WW2 Zombies tips die we het meeste kunnen aanraden!
122927

Niet zo gierig zijn

In de vorige Call of Duty's werd de in-game valuta van de game mode Zombies door iedereen aangeduid als 'punten.' Nu hebben deze punten eindelijk een naam: Jolts. En goed nieuws, je kan ze gewoon weggeven aan de mensen die ze harder nodig hebben dan jijzelf, dus niet zo gierig zijn!
Als je op de linkerknop van de d-pad klikt op je controller kun je Jolts weggeven. Deze Jolts worden als hologram weergegeven en kunnen door andere spelers opgepakt worden. Dus als iemand een paar Jolts te kort komt voor de Pack-a-Punch of een wapen kun je in een gulle bui je liefdadigheid weer laten spreken.
122929

Stem op elkaar af

Voordat het potje begint kun je een loadout selecteren. Deze loadouts zijn te vergelijken met de specialists uit Black Ops III.
  • Offense - De loadout Offense is in het bezit van de special Freefire. Wanneer je deze special uitvoert krijg je voor een tijdje oneindig kogels, zonder dat je hoeft te herladen. Zoals de naam het al zegt, lekker offensief!
  • Control - De special van deze loadout is handig voor als je je in een benauwde situatie bevindt. Wanneer je deze special gebruikt vindt er een uitbarsting plaats rondom jou, waardoor zombies naar achter worden geduwd en ze voor een tijdje niet meer kunnen bewegen. Ook doet het lichte damage.
  • Support - De Support special zorgt ervoor dat alle zombies op jou afkomen. Een soort wandelende Monkey Bomb dus. Niet zo chill? Nou, je doet wel mooi dubbele damage bij de ondoden!
  • Medic - Als Medic krijg je met de special niet een super snelle revive voorgeschoteld, nee het is misschien wel nog beter. De Medic zorgt ervoor dat hij voor een tijdje genegeerd wordt door alle zombies, hierdoor kun je dus door de hordes ondoden sneaken om iemand te reviven.
Het is niet per se nodig om deze loadouts op elkaar af te stemmen, maar het is wel heel erg handig. Iedereen kan iets extra's toevoegen aan de game, zonder dat iedereen hetzelfde heeft. Elk van deze special komt namelijk wel van pas.

Call of Duty WW2 Zombies tips - Hoera, ze zijn dood!

Nu je door deze Call of Duty WW2 Zombies tips een beter inzicht hebt op het spel, kun je die zombies mooi even een terugsturen naar de hel waar ze vandaan komen. Heb jij nog Call of Duty WW2 Zombies tips?
In onze Call of Duty WW2 review waren we zeker te spreken over onder andere de modus vol met zombies! Call of Duty WW2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Populair Nieuws