Call of Duty Black Ops 3 specialists op een rij

De Call of Duty Black Ops 3 specialists zijn een nieuwe toevoeging aan de game. Na een X-aantal punten kan een gekozen ability of wapen geactiveerd worden. Nadat de tijd verstreken is of wanneer de speler gedood wordt, raak je het wapen of de ability kwijt. Zo kan je per gamemode je gewenste specialist en speelstijl kiezen.

5. Seraph

Specialist Wapen

De nummer vijf in de lijst van Call of Duty Black Ops 3 specialists is Seraphs speciale wapen de ‘Annihilator’. Het is een one-shot pistool met 6 kogels dat heel geschikt is om snel en efficiënt wat extra kills binnen te slepen. Het pistool is te vergelijken met de ‘Golden Gun’ uit Destiny. Uitermate geschikt voor Team Deathmatch, Capture the Flag en Uplink om snel wat extra punten te scoren.

Specialist Ability

‘Combat Focus’ is de ability die bij Seraph hoort. Wanneer je genoeg punten verzameld hebt, kan Combat Focus geactiveerd worden. Terwijl deze ability actief is, krijgen alle scores een 2x multiplier. In combinatie met de perks Ante Up (de speler begint met een kleine scorestreak voorsprong) en Overclock (de speler verdient zijn ability sneller) is deze ability erg handig om erg snel bij hoge scorestreaks uit te komen, die de game in no-time over kunnen nemen.