Call of Duty WW2 Headquarters Easter Eggs

Article
dinsdag, 14 november 2017 om 12:38
xgn google image
Een nieuwe feature geïntroduceerd door Sledgehammer Games in Call of Duty WW2 genaamd Headquarters is als het ware de thuisbasis voor de community. Er is hier genoeg te doen en eerder schreven wij al een Wiki over alle mogelijkheden. Maar wist je ook dat er in Call of Duty WW2 Headquarters easter eggs te vinden zijn?
Een easter egg verstopt in een Call of Duty game is niet nieuw. Zo was het bijvoorbeeld mogelijk om in Black Ops 3 Nuketown de hoofden van de poppen er binnen een bepaalde tijd af te schieten waardoor de poppen in zombies zouden veranderen. Ongetwijfeld zullen er ook weer een hoop easter eggs te vinden zijn in de zombiemodus van Call of Duty WW2, maar wij duiken eerst Headquarters in.

Call of Duty WW2 Headquarters easter eggs

Headquarters is als het ware de thuisbasis voor jouw soldaat en kornuiten. Hier kan jij je soldaat prestigen, orders verzamelen, wapens aanpassen, maar ook kleine spellen spelen en gebruik maken van de Firing Range om te kijken of een wapen werkt voor jou. Wil je alles weten over Call of Duty WW2 Headquarters? Bekijk dan de speciale Wiki pagina.

Firing Range

Bij het inloggen op multiplayer verschijnt jouw eigen soldaat in Headquarters. Wanneer je direct naar rechts toe loopt kom je bij de Firing Range (schietbaan). Uiteraard kun jij al jouw wapens testen, maar er is ook een aantal verschillende combinaties in targets dat jij kunt raken om een challenge te halen.
Het YouTube kanaal van Its Hyper laat in bovenstaande video zien hoe je de targets moet raken. Wel adviseren wij jou alvast om een aantal vrienden in Headquarters uit te nodigen, want de derde en laatste combinatie is haast onmogelijk wanneer je het alleen probeert.
121638

Baller

De tweede easter egg is ook onderdeel van een challenge genaamd Baller. Sledgehammer games heeft namelijk in Headquarters drie ballen verstopt die ook in de game modus Gridiron gebruikt worden. In bovenstaande video toont Engage Tutorials hoe jij de Gridiron balls kunt vinden. Op de challenge na is er niks bijzonders aan de easter egg, behalve dat je de bal kunt overgooien.
Voordat je doorgaat naar de tweede Gridiron ball raden wij jou aan om eerst de volgende easter egg te bekijken in de Call of Duty WW2 Headquarters easter eggs lijst om nog een extra challenge te unlocken!
121639

Sledgehammer

Nog op het dak van Major Howard? Goed zo, het is namelijk mogelijk om boven het dak van de eerste bal te komen waar Sledgehammer Games een referentie naar hun eigen naam heeft neergelegd, namelijk een Sledgehammer. Helaas krijg je geen XP bonus of challenge unlock voor het vinden van deze Sledgehammer, maar je kunt je vrienden wel verrassen met deze easter egg.
Voordat je zomaar naar beneden springt is het verstandig om eerst naar de bovenstaande video te kijken. In deze video toont Darkmark7169 hoe jij het beste van het dak af kunt springen om twee challenges te unlocken. De eerste unlock is 25 feet naar beneden springen en de tweede is 38 feet!
Tot dusver zijn dit de gevonden Call of Duty WW2 Headquarters easter eggs. Call of Duty WW2 is sinds 3 november verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Twijfel jij nog of je de game wilt kopen? Lees dan eerst de review!

Populair Nieuws